Results 1 to 7 of 7

Thread: Boot freezed

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4

    Default Boot freezed

    Hi all I'm new at this forum and hope to post in the right section.
    My issue is during the BT5 boot, while loading the system it stops at the same point and no way to reboot/unfreeze.. maybe a hardware incompatibility? My machine is a scaleo j siemens, pentium 4 processor, 1 gb ram, ati radeon x200 series integrated into the motherboard. How to do?

  2. #2
    Good friend of the forums scottm99's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    underwater
    Posts
    371

    Default Re: Boot freezed

    Here are some questions you need to answer that will help you troubleshoot. What version of BT5 are you using? Are you running BackTrack in a virtual machine? Is BT installed, or running from disc? Have you verified the MD5 hash to ensure your download is valid?
    If I could figure out how to scuba dive & hack at the same time, there would be nothing I couldn't do...

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4

    Default Riferimento: Boot freezed

    Well, version 5, BT5 running from usb pendrive. The download works well because I tryed it on another machine and BT is fully loaded.

  4. #4
    Good friend of the forums scottm99's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    underwater
    Posts
    371

    Default Re: Boot freezed

    Since the download works on another box, it must be some hardware incompatibility. I assume you've checked the hardware compatibility list forums for tips?

    The website lists 5, 5r1, and 5r2 available for download. Which do you have?
    If I could figure out how to scuba dive & hack at the same time, there would be nothing I couldn't do...

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4

    Default Riferimento: Boot freezed

    I have 5..

  6. #6
    Good friend of the forums scottm99's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    underwater
    Posts
    371

    Default Re: Boot freezed

    There are differences between 5, 5r1, and 5r2. I'd try using 5r2, and see if that resolves your problem.
    If I could figure out how to scuba dive & hack at the same time, there would be nothing I couldn't do...

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4

    Default Riferimento: Boot freezed

    Well I have just worked out. It needed to add "acpi=off" just before "vga=.." in the boot options menu. Thanks anyway.

Similar Threads

  1. Dual-boot install, can't change location of boot loader
    By weesol in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 3
    Last Post: 12-08-2012, 11:56 AM
  2. dual boot machine wont boot backtrack from the harddrive?
    By Techevo in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2010, 02:36 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-23-2009, 05:43 AM
  4. How to boot BT3 from usb boot disk and native boot
    By ESC201 in forum OLD BackTrack3 Howtos
    Replies: 6
    Last Post: 11-09-2008, 11:27 AM
  5. Dual Boot lilo won't boot after first boot
    By cane1832 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 11
    Last Post: 09-16-2008, 07:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •