Results 1 to 3 of 3

Thread: BT5R2 - Reaver problem (PEBKAC?)

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2012
    Location
    Italy
    Posts
    2

    Question BT5R2 - Reaver problem (PEBKAC?)

    Hello everyone, this is Karen. c:

    First post here, so I don't know if I need to introduce my self to the community or if I can simply start a thread. Anyways, Italian girl, web addicted since age 7, Linux newbie but not total ignorant about BT (I mean that I can follow instructions and I understand most of your talking in these thread), unable to program but addicted to learn. I think I'm done, let me eplain my problem in a grammatically wrong way.

    I'm on a live cd of BT5R2, trying to (I can say it?) crack a WPA through Reaver. But every time I type:

    reaver -i mon0 -b MYBSSID -vv

    Reaver stucks on

    [+] Waiting for beacon from MYBSSID
    [+] Switchinng mon0 to channel3
    [+] Associated with MYBSSID (ESSID:NAME)
    [+] Trying to pin 12345670
    [+] Sending EAPOL START request
    [+] Received identity request
    [+] Sending identity response

    and doesn't move. First time (last night) I though that I must leave it there, but after a couple of hours (5, actually) I shut it down cause **** you, reaver.

    Soooooo, I know I'm doing something wrong but I don't have a clue to what to do. Can someone help me resolve this issue? I really really really need to test this WPA. Eh.

    PS: I'm not on BT5 right know, cause I have only one computer, so if you need codes or screenshots to understand better my problem let me know and I reboot, save it on a usb pen and past it here. Meh.

    Thanks in advance for your response. (:

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    86

    Default Re: BT5R2 - Reaver problem (PEBKAC?)

    run wireshark and see if the router in question is ever responding to your requests, also can you please run wash and see what shows up for that router and post it here

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2012
    Location
    Italy
    Posts
    2

    Default Re: BT5R2 - Reaver problem (PEBKAC?)

    Quote Originally Posted by thad0ctor View Post
    run wireshark and see if the router in question is ever responding to your requests, also can you please run wash and see what shows up for that router and post it here
    Sorry for the delay and thanks for your answer. At the moment I can't do what you told me because my computer is broken and I don't have Internet unless I go out and steal some (like now).

    I will do what you suggest asap and come back here for the results.

    My best, K. (:

Similar Threads

  1. Wash not installing with Reaver via Apt-Get
    By joshv06 in forum BackTrack 5 Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2013, 04:33 PM
  2. Help with Reaver
    By hongman in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 18
    Last Post: 07-14-2012, 02:15 PM
  3. Problem in reaver
    By maxyoshida in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2012, 01:47 PM
  4. Triple boot, update to BT5R2 postinst hook script problem
    By ArthurDent42 in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2012, 09:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •