Results 1 to 3 of 3

Thread: HELP! Added new startup application now BT wont boot!

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Default HELP! Added new startup application now BT wont boot!

    I added a quick script to System > Startup Applications (openvpn /etc/openvpn/btguard.conf)
    and now my startx wont boot up
    just stuck with purple screen
    Ive checked /etc/init.d/ for .desktop files and I cant find any non standard .desktop files
    how do I stop this script from loading? is there a safe mode of startx?

  2. #2

    Default Re: HELP! Added new startup application now BT wont boot!

    in the console (before you type startx) try this command:

    rm /etc/openvpn/btguard.conf

    Which will delete the script. Not sure though if that is what is causing your start up problem without further examination. I hope it helps ^^

  3. #3
    Very good friend of the forum maverik35's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Debian land
    Posts
    734

    Default Re: HELP! Added new startup application now BT wont boot!

    Just to add to the excelent reply by charonsecurity, and just in case, before removing the file, do this: chmod 777 /etc/openvpn/btguard.conf

    Then see if script is already running, I do not think so, but make sure: ps -A

    and see if you can find any program or service that is called out by your script (btguard.conf), if so, see the id number and then just kill -9 "id of program or service" or killall -9 "name of service or program".

    After that, go ahead and do as charonsecurity posted..

    Good luck...

Similar Threads

  1. dual boot machine wont boot backtrack from the harddrive?
    By Techevo in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2010, 02:36 AM
  2. Startup boot image question
    By liquid6140 in forum OLD BT3final Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2010, 06:03 AM
  3. IBM X30 boot/startup problems
    By hawaii67 in forum OLD BT3beta NON-WORKING HARDWARE
    Replies: 9
    Last Post: 06-02-2008, 06:21 AM
  4. boot issues ( frozen before startup)
    By pjottrr in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2007, 06:02 PM
  5. script wont run at startup
    By tparnet in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 03-26-2007, 05:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •