Results 1 to 2 of 2

Thread: No Sound in Firefox

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Default No Sound in Firefox

    Hey,

    So my SystemSound are working but when i look a video at YouTube ... there is no Sound. I go to Settings Test ist - Working.
    Any hava an answer for this problem?

    greetz

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Lightbulb Re: No Sound in Firefox

    Quote Originally Posted by b3nua View Post
    Hey,
    So my SystemSound are working but when i look a video at YouTube ... there is no Sound. I go to Settings Test ist - Working.
    Any hava an answer for this problem?
    greetz
    Had the same problem...
    Use alsamixer to find and enable audio output called "PCM" or something like that. It seems to be hidden by default.

Similar Threads

  1. Sound theme (choose an alert sound)
    By rbeldua in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2012, 11:27 AM
  2. Firefox 3.5.7
    By SignusX7 in forum Tool Requests
    Replies: 5
    Last Post: 01-29-2010, 07:24 AM
  3. SBx00 Azalia no sound out of headphones but sound out of speakers
    By phil128 in forum OLD BT3beta NON-WORKING HARDWARE
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2008, 04:16 PM
  4. firefox no connection!
    By sikkwidditt in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2007, 09:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •