Results 1 to 2 of 2

Thread: blackscreen on startx

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Default blackscreen on startx

    I followed the instructions on how to install to the hdd and everything was groovy until I plugged my laptop into the docking station using a Dell SP2008WFP monitor and now I get a "Cannot Display This Video Mode" upon running "startx". If I disconnect the laptop from the docking station it works fine. I found some threads talking about this problem but most of them seem to suggest changes to the xorg.conf file. The resolution in the xorg.conf file is set to 1024x768 which this monitor should be able to handle with no problem. What am I doing wrong?
    -Joshua

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    13

    Default Re: blackscreen on startx

    Please refer to this thread: http://www.backtrack-linux.org/forum...ad.php?t=48737

    I believe that you are having the same problem that I, as well as many have had.

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-28-2012, 01:54 AM
  2. blackscreen problem
    By hgh671112 in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-2010, 05:01 PM
  3. Another Blackscreen problem
    By dot_Cipher in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 06-13-2009, 09:14 PM
  4. Blackscreen
    By D3m0n in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 07-28-2008, 03:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •