Results 1 to 1 of 1

Thread: BT5 cant succesfully detect screen resolutions - New install

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO 655321's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4

    Question BT5 cant succesfully detect screen resolutions - New install

    Just installed BT5 KDE 64 bit on my laptop (Lenovo T420s, intel i5, NO nvidia card). Everything is working great except for one thing, the max screen resolution I can get is 1024x768, which is not the max resolution supported by the card at all, also the animations sometimes are a little slow and I can see on ocassion the window redrawing (like when I pull yakuake terminal from top).

    This leads me to think I dont have direct rendering activated but:

    Code:
    glxinfo | grep rendering
    direct rendering: Yes
    What can be the cause of this? how can I get the capabilities of this card working for backtrack?

    PS: I have Arch Linux on this same laptop and works very well, so I am guessing its a misconfiguration or a missing package.

    Thanks a lot for the help!
    Last edited by 655321; 04-04-2012 at 03:09 AM.

Similar Threads

  1. BT 5 doesn't detect hdd when I try install OS on hdd
    By UsernameValid in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2011, 10:54 AM
  2. CAnt detect win7 when install bt4 in dual bot
    By Byakuchi in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2010, 05:33 PM
  3. BT4 and Screen Resolutions
    By rayj00 in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2010, 01:07 PM
  4. Virtual box resolutions
    By shakmatt in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2010, 08:40 PM
  5. virtual box resolutions
    By NARCOLEPTIC in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2009, 08:58 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •