Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: SET_website_attack_vector-outside-lan

  1. #1
    Good friend of the forums zimmaro's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    milano
    Posts
    407

    Default SET_website_attack_vector-outside-lan

    hy, guys
    in this "" "basic-video" "(if you can call it)
    I tried the "function" website_attack_vector (SET-tool) outside my lan-network ........... nothing new .....

    if you want to watch:
    https://vimeo.com/39533775

    PS (sorry but the video is a bit jerky & maybe you understand little but i'm clumsy
    bye
    zimmaro the g0at-brain

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4

    Default Re: SET_website_attack_vector-outside-lan

    I forwarded the ports , My Ip to Backtrack but does not function ? Any suggestions ? When i send my ip the victim don't get the cloned website but AUTH to access my router ?

  3. #3
    Good friend of the forums zimmaro's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    milano
    Posts
    407

    Default Re: SET_website_attack_vector-outside-lan

    Quote Originally Posted by Rapt0r View Post
    I forwarded the ports , My Ip to Backtrack but does not function ? Any suggestions ? When i send my ip the victim don't get the cloned website but AUTH to access my router ?
    hi
    make sure you have done everything right!
    in the video I use BT5-r2 VM (internal ip 192.168.1.122 for / multi / handler & EXternal 79.xx.xxx.xx for reverse connection of SET)
    I forwardato 4444 port (default listener of the reverse_tcp / meterpreter)
    80 (for webserver) 443 (for payload generated with SET).
    set_config autodetect = OFF ip address
    ON = apache server
    watch the video slow!
    in / var / www / addition to the payload must find "the whole Vebsite-clone "" EXPORTED by directory "" program_junk of SET ""
    I hope I was clear and you can be of help!
    I being a little g0at I have difficulty expressing myself correctly!!
    bye

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1

    Default Re: SET_website_attack_vector-outside-lan

    not working i do every think like you and quality is to bad use Camista7

  5. #5
    Good friend of the forums zimmaro's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    milano
    Posts
    407

    Default Re: SET_website_attack_vector-outside-lan

    Quote Originally Posted by magdy889 View Post
    not working i do every think like you and quality is to bad use Camista7
    I feel sorry for you!
    in my bt works great!
    a question:
    if my old / poor hardware trouble you run camtasia V5!
    say that the major version (+ full + full, + latest, etc.)
    works??? .....
    in my ignorance is worse! .......... and then I had already tried and did not move the PC!!

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Croatai
    Posts
    1

    Talking Re: SET_website_attack_vector-outside-lan

    OMG... Tnx for video!

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    34

    Default Re: SET_website_attack_vector-outside-lan

    Quote Originally Posted by Rapt0r View Post
    I forwarded the ports , My Ip to Backtrack but does not function ? Any suggestions ? When i send my ip the victim don't get the cloned website but AUTH to access my router ?
    Your router has remote management enabled, that service runs on port 80 by default...disable the service or change the port its running on (if you dont actually need this service you should disable it) another option is to run your webserver on another port.

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1

    Default Re: SET_website_attack_vector-outside-lan

    Quote Originally Posted by zimmaro View Post
    hy, guys
    in this "" "basic-video" "(if you can call it)
    I tried the "function" website_attack_vector (SET-tool) outside my lan-network ........... nothing new .....

    if you want to watch:
    https://vimeo.com/39533775

    PS (sorry but the video is a bit jerky & maybe you understand little but i'm clumsy
    bye
    zimmaro the g0at-brain
    hay umm i nd sum help i was gunna say if u cn show me how to do it on team viewer please???

  9. #9
    Moderated Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    44

    Default Re: SET_website_attack_vector-outside-lan

    There are a few reasons it might not be working, lets make a simple checklist to knock them off one at a time:

    1) Is your Firewall on as suggested above?
    2) Are you running BT from your HD or VM? If its from VM you will need to make sure you have rules in your firewall on WINDOWS to allow connections coming in.
    3) Are you trying to direct people to your LAN ip or your external/global IP? (Should be global)
    4) Are you running anything that would be using the ports you are trying to use: Skype, any gaming clients, or possibly an AV/Malware that is blocking the connection?
    5) Are you testing it from inside your own network, to make sure it works before you go off lan (some people try this and it will not work since its looking for LAN IP on LAN [obviously]).

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4

    Default Re: SET_website_attack_vector-outside-lan

    Thank for suggestion , i will try

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •