Results 1 to 3 of 3

Thread: AWUS036NHR - injection working BT5 r2

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1

    Default AWUS036NHR - injection working BT5 r2

    i'm pretty new at all of this, so pardon my ignorance...and i dunno if anybody else has a fix for this but from what i've read this adapter/chipset is not supporting injection, but if you just download the windows drivers and run them though wine it works flawlessly...hope this helps someone.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10

    Default Re: AWUS036NHR - injection working BT5 r2

    Tried this. Got a popup during the install asking me to insert my adapter. Never resolved after inserting the adapter. Rebooted the computer with the adapter already inserted, and still didn't recognize it. I'm wondering if the USB drivers on my backtrack install aren't borked. Seriously, though, this makes too much sense to work. I'll keep you posted if there is any resolution.

    on a side note, is there a command to list all usb devices connected?

    Update: Figured out what I was looking for. lsusb

    lsusb shows the device, and lsusb -vvv looks fine compared to some similar logs i've run across online. That being said, it's still not creating an interface.

    Did figure out that my processor is x64 though, so I'm going to try reinstalling bt.
    Last edited by DataPhreak; 06-12-2012 at 01:08 AM. Reason: update

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    10

    Default Re: AWUS036NHR - injection working BT5 r2

    Installed 5r2 x64. Card came up no problem, injection/mon mode working, out of the box. I guess because the architecture was wrong it didn't want to work. One thing I did notice, though, it doesn't list in ifconfig, but if I ifconfig wlan1, it shows up. It's running on the module for rtl8192cu for future refference.

Similar Threads

  1. alfa awus036nhr
    By Bendfella in forum Working Hardware
    Replies: 14
    Last Post: 11-03-2012, 09:23 PM
  2. AWUS036NHR not working
    By daZza in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2012, 08:55 AM
  3. Alfa AWUS036NHR on Backtrack 5 R1
    By Smitho79 in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2012, 05:06 AM
  4. injection not working on battery
    By Freelancerbg in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-2009, 04:41 PM
  5. Injection working!
    By scumgiant in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2007, 03:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •