Results 1 to 4 of 4

Thread: GPU does not show up with pyrit on BackTrack 5 R2

  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Somewhere in the hell
    Posts
    91

    Question GPU does not show up with pyrit on BackTrack 5 R2

    Hi all,

    My BackTrack 5 R2 is fresh installed. The pyrit is installed by default. However, it cannot show the GPU (CUDA) when using list_cores command.

    How to fix it?

    Samiux

  2. #2
    Good friend of the forums zimmaro's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    milano
    Posts
    407

    Talking Re: GPU does not show up with pyrit on BackTrack 5 R2

    Yesterday i have the same problem
    I use this method for my bt5-r2-64kde
    Purge pyrit
    Install libssl-dev
    using wiki for bt5-cuda(pyrit&cpyrit)
    I'using driver285...& cudatoolkit 4.1.2
    now worked beautifully & i NOT need to switching python27
    I'm happy

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5

    Default Re: GPU does not show up with pyrit on BackTrack 5 R2

    Can you please, make a tutorial step-by-step for others?

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2

    Default Re: GPU does not show up with pyrit on BackTrack 5 R2

    You need to install CPyrit-CUDA modules.
    http://code.google.com/p/pyrit/downloads/list

    EDIT: I would recommend hashcat instead of pyrit.
    Hashcat: +faster, +new gpus supported, -closed source.
    pyrit: +open source, -have scaling issues, -not supported anymore.

Similar Threads

  1. Can't get wlan0 to show up in backtrack 5.
    By sent17inel in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 5
    Last Post: 12-08-2012, 11:36 AM
  2. Backtrack 4. airmon dont show anything.
    By Hyvler in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 10-19-2010, 11:47 AM
  3. BackTrack installation doesn't show hda
    By davispuh in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 09-05-2010, 12:19 AM
  4. how to get my usb to show up in backtrack 4 beta iso
    By davewickett in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2009, 10:07 PM
  5. Why doesn't the station show in Backtrack?
    By eLiT3SnIpEz in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 06-16-2009, 09:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •