Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1

    Talking Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    Received yesterday - working fine with no patches, kills, shows as wlan0

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2

    Default Re: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    I have an AWUS036NH as well. It works with BT5r1 KDE live cd, but I can't for the life of me get it to work with vmware or virtualbox with either BT5 nor BT4r1. I have tried the blacklisting rt2800usb and/or rt2870sta, still no luck. I have also tried the lastest update of compat-wireless drivers according to the BT5 wiki, still no go. I am running windows 7 32bit with vmworkstation 8.0.1 and virtualbox 4.1.8. If you manage to get it to work in vm or virtualbox, please do tell. I think it is a virtualization problem though. I am not giving up. Thanks.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Seattle WA
    Posts
    5

    Default Re: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    Well that's great that its working, However has anybody tested this with "HD 64bit install". Thanks.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    over here!
    Posts
    30

    Default Re: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    Working out of the box with BT5 R2 fresh hard drive install (32 bit). Injection works straight away and catches wpa handshake on 1st attempt with no issues. Picks up more APs than my AWUS036H 1mW in a rooms where others didn't see anything. Good choice. Good job guys.

  5. #5
    Senior Member VulpiArgenti's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    lost
    Posts
    174

    Default Re: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    But doesn't work on 5GHz band (disappointing in a supposed "N" card).


    Edit: HD install BT5R2 64bit Gnome
    Last edited by VulpiArgenti; 03-14-2012 at 01:46 AM.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    30

    Default Riferimento: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    what about the 64bit version? (gnome possibly ) anyone tried it out of the box? and...what would you advice to buy: a AWUS036NH with no (let's hope just for now) N support or a AWUS036H (if it works as-is)? thanks!

  7. #7
    Just burned their ISO
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1

    Default Re: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    Mine works great on windows 7. Only issue is on backtrack 5 r2. It is able to detect wifi connections with no problem. BUT when I try to actually connect to a connection with it I get this message "connection failed: could not contact the wireless access point" what could be causing this?

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4

    Default Re: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    I have a similar issue with bt5r2 on virtualbox (with ubuntu host).
    monitoring and injection seems to be working fine.
    but if I try to connect to a network using wicd. most of the time it wont be able to find any networks on the scan
    and if it does it will return an error msg for a bad password without even trying to connect ( I monitored the communication from my built in card at the host environment and no wireless data is being transfered ).
    I guess this is a virtualbox issue (since everything works fine actually booting bt) but I hope some has a solution
    for this problem.

  9. #9
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    11

    Default Re: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    i got Alfa awus036NH look cant inject packet with bt5r3 in vmware (virtual coMputer on windows 7 64)....

    im tryed fern ; i have no any error message but ivs dont speed up
    and tryed wifit after and got the same probleme got ivs
    i see ivs inject enable line but ivs dont speed up ...

    i repeat few time but always the same probleme...

    does inject work for you with bt5r3 and under vmware/bt5r3

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4

    Default Re: Alfa awus036NH Working Out of Box - BT5r1 - KPE - 32 - Live CD

    Quote Originally Posted by flatounet View Post
    i got Alfa awus036NH look cant inject packet with bt5r3 in vmware (virtual coMputer on windows 7 64)....

    im tryed fern ; i have no any error message but ivs dont speed up
    and tryed wifit after and got the same probleme got ivs
    i see ivs inject enable line but ivs dont speed up ...

    i repeat few time but always the same probleme...

    does inject work for you with bt5r3 and under vmware/bt5r3
    I tried it now with R3 couldn't really make it work form VirtualBox (monitoring did not work didn't even try injecting)
    I think this card should be avoided if any one plan to use it on Virtual machine.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. BT5 Alfa AWUS036NH
    By Net2010 in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 110
    Last Post: 02-18-2013, 11:49 AM
  2. Is ALFA AWUS036NH 2Wat USB RT3070 working properly ???
    By UniCx in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 11-23-2010, 12:12 AM
  3. Alfa AWUS036NH
    By PaRrO in forum Angolo Wireless
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2010, 11:21 AM
  4. I need a help please !! ALFA AWUS036NH
    By f2666 in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2010, 07:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •