Results 1 to 1 of 1

Thread: TP-LINK TL-WN821N v3.1 Problem

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3

    Default TP-LINK TL-WN821N v3.1 Problem

    Hi Every one just got a quick question about drivers for the TP-LINK TL-WN821N v3.1.

    Problem is when i use reaver or ettercap my connection hangs or gose too slow to use, although it says im still connected there is no internet acsess.
    ive beed doing some research and found This that shows i should be using ath9k_htc driver.

    Backtrack 5 R1 32bit is showing thats its using the ath9k driver so if this is the case then how would i install the latest ath9k_htc driver and stop backtrack from using the ath9k driver and start using the ath9k_htc driver?

    i have used the same commands on my laptop that has B43 Driver and it works without any problems
    Last edited by robbo1985; 02-09-2012 at 05:36 PM.

Similar Threads

  1. TP-Link TL-WN321G and TL-WN821N
    By samiux in forum Working Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 10-24-2012, 10:35 AM
  2. Tp-link tl-wn821n v3.1
    By robbo1985 in forum Working Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2012, 09:48 AM
  3. TP-Link TL-WN821N
    By avyrez in forum Working Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 05-14-2011, 06:13 AM
  4. TP-link TL-WN821N
    By infact in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2011, 06:15 PM
  5. problema con tp-link wn821n-help me
    By frank76 in forum Supporto Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2010, 07:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •