Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Is there something wrong with the search function?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    11

    Default Is there something wrong with the search function?

    I've been trying to use the forum search function since yesterday and all I get is a 'Server Error'.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Usa
    Posts
    4

    Default Re: Is there something wrong with the search function?

    You are not alone I'm having the same problem on this forum.

  3. #3
    Good friend of the forums scottm99's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    underwater
    Posts
    371

    Default Re: Is there something wrong with the search function?

    Just tried to do some searching as well, and I'm seeing the same thing now. This is using normal search & advanced search.
    If I could figure out how to scuba dive & hack at the same time, there would be nothing I couldn't do...

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1,644

    Default Re: Is there something wrong with the search function?

    Click on "reload" and will work

  5. #5
    Good friend of the forums comaX's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Paris, France
    Posts
    338

    Default Re: Is there something wrong with the search function?

    Hmm, nope. Not for me anyway...
    Running both KDE and GNOME BT5 flawlessly. Thank you !

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Default Re: Is there something wrong with the search function?

    Not working for me too. I get a blank screen and hitting refresh has no effect.

  7. #7
    Good friend of the forums scottm99's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    underwater
    Posts
    371

    Default Re: Is there something wrong with the search function?

    Thanks, bolexxx...that did the trick.
    If I could figure out how to scuba dive & hack at the same time, there would be nothing I couldn't do...

  8. #8
    My life is this forum Snayler's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,418

    Default Re: Is there something wrong with the search function?

    Most of you must already know this, but just to be safe, you can temporarily use Google to search on the forums. For example, if I wanted to search for Alfa AWUS036H related threads, I would use the following:
    Code:
    site:http://www.backtrack-linux.org/forums/ awus036h

  9. #9
    Good friend of the forums comaX's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Paris, France
    Posts
    338

    Default Re: Is there something wrong with the search function?

    @snayler : of course when it's an actual search of term, but when you're searching for the upadted post since your last visit, it becomes a little harder.

    I know the staff isn't paid or anyhting, and they don't owe us anything either. But how come they let their site be so buggy ? It doesn't really give a good image of the product they're trying to sell*...


    *I hear you coming "Backtrack is free" ! Yes but metaphorically speaking, tye're still selling it. Moreover the courses which are based on BT aren't. Not that it matters, though.
    Running both KDE and GNOME BT5 flawlessly. Thank you !

  10. #10
    My life is this forum Snayler's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,418

    Default Re: Is there something wrong with the search function?

    Quote Originally Posted by comaX View Post
    @snayler : of course when it's an actual search of term, but when you're searching for the upadted post since your last visit, it becomes a little harder.
    For this, I'm using the subscription feature. It sends me an e-mail every time a post I'm subscribed to is updated. I also like to use www.backtrack-linux.org/forums/search.php?do=getdaily instead of /forums/search.php?do=getnew because it will show me all posts from that day, even the ones from moderated/new members which sometimes won't appear when you click the "New Posts/What's New?" button (/forums/search.php?do=getnew).

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. My HP Mini fan(s) don't seem to function right.
    By DrWeedBot in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2010, 01:17 PM
  2. Rainbowcrack (rcrack function)
    By Morgatte in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2010, 11:37 AM
  3. Linksys WRT54GL Add Proxy Function?
    By -=Renegade=- in forum OLD Programming
    Replies: 1
    Last Post: 01-26-2010, 01:18 PM
  4. No USB function in Backtrack
    By thebigfatgeek in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 07-02-2007, 09:23 PM
  5. Cia Commander function in BT
    By Itssid in forum OLD LiveCD Support
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-2007, 09:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •