Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 95

Thread: [TUTORIAL] How to install VMware Server on BT2 (Step by Step)

  1. #31
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    113

    Default

    I figured it out, I just deleted the network-rules and rebooted and it switched it back. All is working now.

  2. #32
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Quote Originally Posted by -`Joseph`- View Post
    I figured it out, I just deleted the network-rules and rebooted and it switched it back. All is working now.
    Good to hear you got it sorted, and that it wasn't a problem with the tutorial.

    And thank you for reporting back what the problem and its solution actually were.

  3. #33
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    113

    Default

    Yep, no problem.

  4. #34
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    113

    Default

    Well, I thought I would not be doing much on xp so I only made a 10 gig vmware partition thing for it. How can I add more space? I tryed added an virtual ide hard drive and no luck... Any suggestions?

  5. #35
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    I just got around to doing this install and I would just like to commend balding_parrot on a great tutorial. Every thing went flawlessly except one problem I created for myself. Thanks so much for the contribution

  6. #36
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111

    Default

    Thanks Parrot for your tutorial, it worked with no problems, now I can set up targets for my practising, and even Backtrack on Backtrack worked
    ExitOnly@

    -----------------------------------------------------
    Learn to live, but live to learn, eh?

  7. #37
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Thanks guys, it is nice to know that people are using it, like it, and have had no problems (except self made ones ).

    Enjoy

  8. #38
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Just a quick update, I have recently replaced my HDD in one of my laptops, and on that one I installed VMware workstation 6.0.2 and this tutorial works for that too.

    Just thought you may like to know that you do have that option if you want it.

  9. #39
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    Just a "echo" I just installed the newest version today on my new slackware 12.0/bt/2.6.22.9 hybrid whatever it is and it works flawlessly. Thanks BP

  10. #40
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    COOL thanks for letting me/everyone know, it's good to know when it works for other people too.

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •