Results 1 to 1 of 1

Thread: Problems using Z68 integrated graphics with ATIi discrete graphic card

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4

    Default Problems using Z68 integrated graphics with ATIi discrete graphic card

    Hello,Im running a hard drive installation of Backtrack 5 r1 x64 gnome.I have a Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 board with the onboard graphics enabled connected to a single vga monitor.I also have a ATI Radeon HD 4670 Card with the ATI drivers installed connected to two other monitors.The monitors connected to my ati card are working perfectly but the monitor connected directly to my mother board turns on but stays black.During booting when the Backtrack splash screen comes up the monitor shows the splash screen and then it goes black and the other two come on.I have been searching google for two days now with no luck.It all works perfectly under windows but I dont like windows.I am lost any help would be greatly appreciated. Thanks for any help in advance .
    Last edited by otisphat80; 01-10-2012 at 01:26 AM.

Similar Threads

  1. Problems with Graphic drivers
    By Luretryne in forum Beginners Forum
    Replies: 6
    Last Post: 04-11-2011, 02:24 PM
  2. Replies: 28
    Last Post: 03-30-2011, 08:37 PM
  3. i have problem with my graphic card
    By ahmedhai in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 11-21-2010, 06:36 PM
  4. Screen resolution problem, Intel integrated graphics
    By Big Boss in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 10-13-2010, 01:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •