Results 1 to 6 of 6

Thread: nothing after install

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3

    Default nothing after install

    Hi,
    I installed BT R1 gnome 32 on virtalbox 4.1.4, ubuntu 10.10.
    This is all I got after installation:

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: nothing after install

    We have a VMware version of Backtrack available for download, just get that and create a new machine in VirtualBox and use that as the HDD maybe that will work for you.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3

    Default Re: nothing after install

    It is working, thanks.
    So, I do not need to install anything, it is working as it is?

  4. #4
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: nothing after install

    Yes you get it and import the .vmdk files as a HDD in VirtualBox and it should work without any other interactions.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  5. #5
    Just burned his ISO valasudurai's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    INDIA
    Posts
    6

    Default Re: nothing after install

    Hello i am also having the same problem pls help me

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3

    Default Re: nothing after install

    do what he said, it's working

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-26-2011, 04:24 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-01-2010, 07:55 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 04-13-2010, 06:42 PM
  4. HOWTO: Install Compiz-fusion and Emerald on hardrdrive install
    By toohxc in forum OLD BackTrack3 Howtos
    Replies: 2
    Last Post: 01-28-2009, 03:56 PM
  5. Perform hdd install then move back to live install?
    By ESC201 in forum OLD BackTrack 3 Final
    Replies: 6
    Last Post: 11-23-2008, 06:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •