Results 1 to 2 of 2

Thread: Start Up Problem

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1

    Default Start Up Problem

    Hey,
    I've used BT5 before and all has been fine up to now, installed on a new laptop HP 1180SA and when I try booting BT5 R1 it loads the verbose text in the BT5 bit and then nothing, the screen goes black but if I plug VGA in then out then in the out then in then out then it finally kicks the screen to work, is this a bug? I think it has a Intel HD 3000 graphics card, but i've tried i915.modeset=1 and still no luck
    Any Ideas?
    Jamie

  2. #2
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default Re: Start Up Problem

    I haven't encountered this with BT5 yet but I was doing a Ubuntu intall on a i915 machine recently and needed to use "nosplash nomodeset" initially. You could try that...
    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

Similar Threads

  1. start x problem
    By insomniaa in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 4
    Last Post: 09-14-2011, 01:23 PM
  2. problem start bactrack 5 with usb
    By latigokiller in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 2
    Last Post: 05-31-2011, 10:07 PM
  3. Problem with start
    By Keltos in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 10-26-2010, 04:41 PM
  4. Start von USB-Stick Problem
    By terry82 in forum Anfänger Ecke
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2009, 10:43 AM
  5. Start-up problem...
    By adri_ht_ in forum OLD BT3final Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-26-2008, 08:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •