Results 1 to 3 of 3

Thread: Fixing Error Msg: *** No rule to make target `modules'. Stop.

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    5

    Default Fixing Error Msg: *** No rule to make target `modules'. Stop.

    I'm trying to update my rt73 driver. I d/led the latest from http://homepages.tu-darmstadt.de/~p_larbig/wlan/

    *** No rule to make target `modules'. Stop.

    I am getting this error:
    make[1]: Entering directory `/lib/modules/2.6.39.4/build'
    make[1]: *** No rule to make target `modules'. Stop.
    make[1]: Leaving directory `/lib/modules/2.6.39.4/build'
    rt73.ko failed to build!
    make: *** [module] Error 1
    I have downloaded the latest kernel-headers and linux-source. I also "cp /usr/include/linux/* /lib/modules/2.6.39.4/build" & rebooted. Neither of these three things have done anything to fix the "No rule to make target `modules'. Stop."

    Using BT5r1. Any suggestions?

  2. #2
    My life is this forum Snayler's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,418

    Default Re: Fixing Error Msg: *** No rule to make target `modules'. Stop.

    I believe there is no need to install rt73 drivers on BT5, since they are already installed and working.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    5

    Default Re: Fixing Error Msg: *** No rule to make target `modules'. Stop.

    Quote Originally Posted by Snayler View Post
    I believe there is no need to install rt73 drivers on BT5, since they are already installed and working.
    I had wanted to try installing the drivers to address the issue I posted about in this thread. Basically, when I try to sniff my wireless capture using HWUG-1 Hawking USB WIFI dongle running rt73 drivers, , I can only get beacon frames and no data frames.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 09-01-2011, 08:57 PM
  2. "No rule to make target "arghh help please :D
    By PwnStar in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 01-29-2010, 08:39 PM
  3. ****target not specified,make not found
    By rattcod in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2009, 01:44 PM
  4. getting make: *** /lib/modules/2.6.21.5/build error
    By jgurer in forum OLD BT3beta General
    Replies: 5
    Last Post: 04-11-2008, 06:50 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 02-20-2008, 07:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •