Results 1 to 2 of 2

Thread: Original Toolbar BT5

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Italy
    Posts
    41

    Default Original Toolbar BT5

    How can I bring back the original toolbar in BT5? Is a stupid question but I can't do it..


    Uploaded with ImageShack.us

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: Original Toolbar BT5

    Short and easy way, reinstall Backtrack and in the future do not mess with something you have no idea about.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

Similar Threads

  1. backtrack ORIGINAL panel!
    By zimmaro in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 6
    Last Post: 06-03-2011, 06:40 PM
  2. How to restore the original theme?
    By alhosany in forum Beginners Forum
    Replies: 8
    Last Post: 02-25-2011, 08:06 AM
  3. pyrit on DSL/original xbox
    By Svenster in forum Beginners Forum
    Replies: 5
    Last Post: 01-30-2011, 06:13 AM
  4. Toolbar Issue?
    By aspekt9 in forum OLD BT3beta Software related issues
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2008, 06:09 AM
  5. Firefox Netcraft toolbar
    By Andre Amorim in forum OLD Feature requests
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-2007, 10:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •