Results 1 to 10 of 10

Thread: Backtrack 2 HDD installation help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    63

    Default Backtrack 2 HDD installation help

    Hello,

    it coming up to the 3 hour mark of trying to find a working tut to install Backtrack 2 to a plain unused 20gig HDD with no partitions or anything, all iv found are dual boots and ones that didn't work for me.

    I have been recommend to a offensive-security tut but it didn't work.

    any help would be great, Thank you in advance.

  2. #2
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    You are best off following this dual boot movie eliminating the steps only required for dual boot.
    There are a couple of small errors so if you follow this transcript which points them out you will be fine.

    Forget the qtparted section.
    Just remember your partition numbers will reduce by one and in the lilo section forget the windows part and reduce the timeout to something small like 20 which is 2 seconds just in case you need it for something later.

    follow that and you shouldn't have a problem

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    63

    Default

    thanks for the fast reply, ill be sure to check it out, thanks

  4. #4
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Quote Originally Posted by antichrist View Post
    thanks for the fast reply, ill be sure to check it out, thanks
    No Problem

    Good Luck

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    63

    Default

    i must be doing something wrong, because it didn't work :| i cant remember the error sorry

  6. #6
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Quote Originally Posted by antichrist View Post
    i must be doing something wrong, because it didn't work :| i cant remember the error sorry
    To be honest with you, without that it is very hard to help.

    But we will try our best.

    At what point did you get the error message

    Have you any idea of what any part of the error said

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    63

    Default

    it was after the installation.. umm.. it just couldn't read the HDD if i remember correctly, boot error or something.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    335

    Default

    was there any errors with lilo.

  9. #9
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5

    Default

    this is what i did i made 3 partitions a SAWP, EX3, FAT32 now install to your ex3 partition and that is it
    use Acronis Disk Director Suite version 10 to make the partitions

  10. #10
    Member imported_blackfoot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    386

    Default Try this

    Try this sequence written up by Baxter for a similar case:

    forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=7511
    Lux sit

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •