Results 1 to 1 of 1

Thread: SET not serving pages

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    ~/Root
    Posts
    7

    Default SET not serving pages

    I have an Alfa Networks USB adapter which I am running with SET. I am running a java applet attack, and am running into issue with it serving up webpages. If I run a credential harvester, it doesnt have any issue. When I attempt a java attack, it will only load up the text on one of my 64 bit machines- all other machines on my network it times out.

    Any ideas why I am having so much issue with this serving pages?

    I am running ettercap to spoof it to my IP

    ettercap -Ti wlan2 -P dns_spoof -M arp // //

    Edit:

    This wouldnt be occurring if I was using a netbook with a slow atom processor- would it?
    Last edited by sickness; 11-12-2011 at 09:34 AM.

Similar Threads

  1. Bypass web logon pages
    By pigtail in forum Beginners Forum
    Replies: 5
    Last Post: 05-13-2010, 05:31 AM
  2. how to automate next, next, finish in web pages
    By SherifEldeeb in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-09-2010, 09:54 AM
  3. web pages dont open
    By ki3sdses in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2009, 02:19 AM
  4. Man pages in color
    By The MoD in forum OLD BT3final Support
    Replies: 4
    Last Post: 01-06-2009, 12:05 PM
  5. saving web pages
    By InSanCen in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 11-22-2007, 04:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •