Results 1 to 6 of 6

Thread: Airpwn and Backtrack2

  1. #1
    Senior Member imported_spankdidly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,031

    Default Airpwn and Backtrack2

    I was able to get Airpwn to work in BT1, but I am not able to in BT2. Has anyone gotten this to work?

    Proxim Atheros card.

    This is the commands i'm typing (they could be wrong)

    Insert card
    madwifi_prep.sh (it says Ath1) (I have also tried airmon-ng stop ath0, airmon-ng start wifi0)

    Ifconfig ath1 down
    iwconfig ath1 channel 6 essid TEST (i have an open router on channel 6 named TEST)
    ifconfig ath1 up

    airpwn -c conf/airpwned_img -d madwifi-ng -i ath1

    I tried to install (or reinstall) lorcon, but after I did that, the madwifi-ng driver for option "-d" was not available anymore (almost looked like I downgraded, oops).

    Does anyone have any idea? It doesn't give me any errors. it just says
    "Listening for packets..."

    Previous backtrack would say that, and then once you joined the network on another laptop and opened a webpage, it would show that it was sending packets.

    (I have another laptop on the TEST router to be the "victim". Thanks for any help.

  2. #2
    Senior Member imported_spankdidly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,031

    Default

    Nobody? Damn... I suck.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    145

    Default

    I have this same problem, anyone know the solution?

  4. #4
    Junior Member g1ic7h's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    73

    Default

    Same here. Tried 4 different (compatible) cards...Everything seems to be going fine until airpwn tries to reply....airpwn then exits-Segmentation fault.

    The wep decryption seems to be working, everything seems to be working.

    I have tried every possible variation/configuration possible but
    when a match pattern is found and airpwn tries to reply I get a Segmentation fault. I RTFM, I read/watched every tutorial I could find, still no luck.

    Has anyone got airpwn 1.3 to work?

    spankdidly, did u try:
    airpwn -c conf/airpwned_img -d madwifi-ng -i ath1 -v -v -v for verbos...

    also I believe running madwifi_prep.sh is not needed as backtrack2 drivers are allready patched for injection. Please correct me if im wrong that my be my trouble.

    Maybe -=Xploitz=- could make one of his X-cellent tuts on airpwn 1.3

  5. #5
    Senior Member PrairieFire's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    705

    Default

    Read this thread.
    Μολὼν λαβέ - Great spirits encounter heavy opposition from mediocre minds.

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    12

    Default

    I also get Segfaults when I tried this command: airpwn -c conf/airpwned_img -d madwifi-ng -i ath1 -v -v -v

    I didn't get it to work I would be glad if anyone gets it to work,

    and yes read the threat PrairieFire postet.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •