Results 1 to 2 of 2

Thread: Social Engineering toolkit- set up a lab

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    13

    Default Social Engineering toolkit- set up a lab

    Hi Everybody, I am a newbie in BT and SET.I have installed VirtualBox and inside I am running BT5 r1, WinXP(no pack installed). So I would like to learn SET.Does OS need access to the internet ? I could not find any information about setting up a lab test environment. Maybe you could advise me which software I could use to train ?

    Thank you for your help

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: Social Engineering toolkit- set up a lab

    You can check out ReL1k's web site to see SET tutorials and from that you can try and see what you need to setup: http://www.secmaniac.com/movies/
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

Similar Threads

  1. Social Engineering Toolkit Help!!
    By bluemarch92 in forum Beginners Forum
    Replies: 10
    Last Post: 11-20-2010, 02:26 PM
  2. Social Engineering Toolkit
    By sparrow03 in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 10-12-2010, 11:19 AM
  3. having fun with ettercap an social-engineering-toolkit
    By hardez in forum Tutorials und Howtos
    Replies: 4
    Last Post: 06-09-2010, 05:05 PM
  4. i can't fix Social Engineering Toolkit
    By spo0fer in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2010, 04:58 PM
  5. probleme social engineering toolkit 0.3
    By CX4STORM in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2010, 04:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •