Hey guys,
I tried to install this driver http://www.broadcom.com/support/802.11/linux_sta.php
but i get some errors look.

root@bt:~/BroadcomSTA32# wget http://www.broadcom.com/docs/linux_s...0_82_38.tar.gz
--2011-10-09 15:11:35-- http://www.broadcom.com/docs/linux_s...0_82_38.tar.gz
Resolving www.broadcom.com... 63.251.216.155
Connecting to www.broadcom.com|63.251.216.155|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 1195817 (1.1M) [application/x-gzip]
Saving to: `hybrid-portsrc_x86_32-v5_100_82_38.tar.gz.1'

100%[======================================>] 1,195,817 294K/s in 4.2s

2011-10-09 15:11:42 (280 KB/s) - `hybrid-portsrc_x86_32-v5_100_82_38.tar.gz.1' saved [1195817/1195817]

root@bt:~/BroadcomSTA32# tar xvf hybrid-portsrc_x86_32-v5_100_82_38.tar.gz.1
Makefile
lib/
lib/wlc_hybrid.o_shipped
lib/LICENSE.txt
src/
src/wl/
src/wl/sys/
src/wl/sys/wl_dbg.h
src/wl/sys/wl_export.h
src/wl/sys/wl_iw.c
src/wl/sys/wl_iw.h
src/wl/sys/wlc_pub.h
src/wl/sys/wl_linux.c
src/wl/sys/wl_linux.h
src/wl/sys/wlc_key.h
src/wl/sys/wlc_types.h
src/include/
src/include/proto/
src/include/proto/802.11.h
src/include/proto/802.1d.h
src/include/proto/bcmeth.h
src/include/proto/bcmevent.h
src/include/proto/ethernet.h
src/include/proto/wpa.h
src/include/linux_osl.h
src/include/packed_section_start.h
src/include/wlioctl.h
src/include/typedefs.h
src/include/bcmcdc.h
src/include/bcmwifi.h
src/include/packed_section_end.h
src/include/epivers.h
src/include/osl.h
src/include/bcmendian.h
src/include/linuxver.h
src/include/bcmutils.h
src/include/bcmdefs.h
src/include/pcicfg.h
src/shared/
src/shared/linux_osl.c
root@bt:~/BroadcomSTA32# make
KBUILD_NOPEDANTIC=1 make -C /lib/modules/`uname -r`/build M=`pwd`
make: *** /lib/modules/2.6.39.4/build: No such file or directory. Stop.
make: *** [all] Error 2
root@bt:~/BroadcomSTA32# make install
install -D -m 755 wl.ko /lib/modules/`uname -r`/kernel/drivers/net/wireless/wl.ko
install: cannot stat `wl.ko': No such file or directory
make: *** [install] Error 1
root@bt:~/BroadcomSTA32# depmod -a
root@bt:~/BroadcomSTA32# modprobe wl
FATAL: Module wl not found.
root@bt:~/BroadcomSTA32# modprobe wl
FATAL: Module wl not found.
root@bt:~/BroadcomSTA32#


Can you help me please.