Results 1 to 2 of 2

Thread: Is there any way upgrade BT5 to BT5 r1?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    27

    Default Is there any way upgrade BT5 to BT5 r1?

    Is there any way upgrade BT5 to BT5 r1?

    Or I have to install it again?

  2. #2
    Good friend of the forums comaX's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Paris, France
    Posts
    338

    Default Re: Is there any way upgrade BT5 to BT5 r1?

    Code:
    apt-get update && apt-get dist-upgrade
    Running both KDE and GNOME BT5 flawlessly. Thank you !

Similar Threads

  1. Does 'apt-get dist-upgrade' upgrade pre-R1 to R1?
    By nathaliev in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2011, 05:52 PM
  2. Can I upgrade from BT4 to BT5
    By balding_parrot in forum BackTrack 5 Frequently Asked Questions
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2011, 07:33 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-17-2009, 09:08 PM
  4. apt-get upgrade
    By dukocuk in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-14-2009, 09:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •