Results 1 to 2 of 2

Thread: graphical mode from ram

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1

    Default graphical mode from ram

    Hi

    i download backtrack 4 and burn it to DVD when i boot from the DVD i get list of options and i choose "Start BackTrack Graphical Mode from RAM" the OS start loading drivers etc and in the end its write "BackTrack4 (PwnSauce) Penetration Testing and Auditing Distribution" and line down i get " root@bt:# ".

    it happend in any option i choose from the list of the options.

    how do i get into the Graphical mode like i did in bt3 ?

    thanks in advance

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: graphical mode from ram

    Try typing "startx" without the quotes.

Similar Threads

  1. Forensic mode suggestions
    By Donuts in forum Tool Requests
    Replies: 4
    Last Post: 10-22-2010, 02:21 PM
  2. BackTrack 4 in graphical mode
    By raxx23 in forum Beginners Forum
    Replies: 8
    Last Post: 01-27-2010, 06:56 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-16-2010, 06:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •