first of all, sorry for my English, I have a problem, I can not connect via wifi. I leave it here MJE return some commands.

iwlist wlan0 scan

wlan0 Scan completed :
Cell 01 - Address: 00:23:F8:BF:4F:86
Channel:9
Frequency:2.452 GHz (Channel 9)
Quality=69/70 Signal level=-41 dBm
Encryption keyn
ESSID:"WLAN_56"
Bit Rates:1 Mb/s; 2 Mb/s; 5.5 Mb/s; 11 Mb/s; 22 Mb/s
Bit Rates:6 Mb/s; 9 Mb/s; 12 Mb/s; 18 Mb/s; 24 Mb/s
36 Mb/s; 48 Mb/s; 54 Mb/s
Mode:Master
Extra:tsf=00000007368ec1b6
Extra: Last beacon: 230ms ago
IE: Unknown: 0007574C414E5F3536
IE: Unknown: 010582848B962C
IE: Unknown: 030109
IE: Unknown: 2A0100
IE: Unknown: 32080C1218243048606C

iwconfig

lo no wireless extensions.

eth0 no wireless extensions.

wlan0 IEEE 802.11bgn ESSID:"wlan_56"
Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=20 dBm
Retry long limit:7 RTS thr=2347 B Fragment thrff
Encryption key:5A30-3032-3346-3842-4538-4635-36
Power Managementff

ifconfig

eth0 Link encap:Ethernet HWaddr e0:cb:4e:ba:b9:aa
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)
Interrupt:42 Base address:0x6000

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:106 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:106 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:6328 (6.3 KB) TX bytes:6328 (6.3 KB)

wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 94:44:52:e6:e0:d7
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

RutilT skip a message: an error occurred, can get Frequency / channel code: 22 and Wicd: Could not connect to wicd's D-Bus interface. Check the wicd log for error messages

and this is the log

2011/09/08 14:57:23 :: wicd initializing...
2011/09/08 14:57:23 :: ---------------------------
2011/09/08 14:57:23 :: wicd is version 1.7.0 552
2011/09/08 14:57:23 :: setting backend to external
2011/09/08 14:57:24 :: trying to load backend external
2011/09/08 14:57:24 :: successfully loaded backend external
2011/09/08 14:57:24 :: trying to load backend external
2011/09/08 14:57:24 :: successfully loaded backend external
2011/09/08 14:57:24 :: Automatically detected wireless interface wlan0
2011/09/08 14:57:24 :: setting wireless interface None
2011/09/08 14:57:24 :: automatically detected wired interface eth0
2011/09/08 14:57:24 :: setting wired interface eth0
2011/09/08 14:57:24 :: setting wpa driver wext
2011/09/08 14:57:24 :: setting use global dns to False
2011/09/08 14:57:24 :: setting global dns
2011/09/08 14:57:24 :: global dns servers are None None None
2011/09/08 14:57:24 :: domain is None
2011/09/08 14:57:24 :: search domain is None
2011/09/08 14:57:24 :: setting automatically reconnect when connection drops True
2011/09/08 14:57:24 :: Setting dhcp client to 0
2011/09/08 14:57:24 :: Wireless configuration file found...
2011/09/08 14:57:24 :: Wired configuration file found...
2011/09/08 14:57:24 :: chmoding configuration files 0600...
2011/09/08 14:57:24 :: chowning configuration files root:root...
2011/09/08 14:57:24 :: Using wireless interface...
2011/09/08 14:57:24 :: Using wired interface...eth0
2011/09/08 14:57:29 :: Autoconnecting...
2011/09/08 14:57:29 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2011/09/08 14:57:29 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
2011/09/08 14:59:06 :: trying to load backend ioctl
2011/09/08 14:59:06 :: WARNING: python-iwscan not found, falling back to using iwlist scan.
2011/09/08 14:59:06 :: WARNING: python-wpactrl not found, falling back to using wpa_cli.
2011/09/08 14:59:06 :: trying to load backend external
2011/09/08 15:01:43 :: Autoconnecting...
2011/09/08 15:01:43 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2011/09/08 15:01:43 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
2011/09/08 15:01:48 :: Autoconnecting...
2011/09/08 15:01:48 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2011/09/08 15:01:48 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
2011/09/08 15:01:53 :: Autoconnecting...
2011/09/08 15:01:53 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2011/09/08 15:01:53 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
2011/09/08 15:05:50 :: Autoconnecting...
2011/09/08 15:05:50 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2011/09/08 15:05:50 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
2011/09/08 15:09:10 :: Autoconnecting...
2011/09/08 15:09:10 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2011/09/08 15:09:10 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect