Results 1 to 2 of 2

Thread: Command used in SET for cloning

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1

    Post Command used in SET for cloning

    Hello,

    I've been using SET for a while now for my security class, however I really want to learn all the commands without using menus.
    I know all the basics however I'm failing hard at cloning a website and mounting it up so the client connects to it and downloads the Java App or something else.

    I'm not even sure if this is possible with metasploit but I've been looking for hours and can't find anything.

    Can anyone point me in the right direction please?

    Thanks

    PS: I think I posted this on the wrong forum so here it goes.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    13

    Default Re: Command used in SET for cloning

    In the SET settings you can make SET use the apache server within backtrack so it clones the site and hosts it from the www folder within backtrack. You could explore that option and look at how it stores the site in the www folder and how apache hosts it. Maybe that will help?

Similar Threads

  1. Help with command
    By nevermore in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2010, 11:06 PM
  2. bt3 usb connection command
    By idounix in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2009, 01:01 PM
  3. detecting MAC cloning, e.g. using RARP
    By john99 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2008, 10:03 AM
  4. not sure of command to use help please
    By mrgee in forum OLD LiveCD Support
    Replies: 8
    Last Post: 11-10-2007, 04:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •