Results 1 to 5 of 5

Thread: Where is "Hardware/Aditional Drivers"

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1

    Default Where is "Hardware/Aditional Drivers"

    I have the problem with my wifi card and i found this site https://help.ubuntu.com/community/Wi...0STA%20drivers
    but i stuck at second step becouse I cannot find anything similar to "Hardware/Additional Drivers" do you happen to know where i can find it ? or what should I type into terminal ?

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    13

    Default Re: Where is "Hardware/Aditional Drivers"

    I'm having the same problem. Trying to troubleshoot a WiFi problem and need to install a different driver. I can't find the Additional Drivers app though.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    13

    Default Re: Where is "Hardware/Aditional Drivers"

    I found the following resolution to installing "Hardware Drivers" app under System > Administration. I don't know if the "Additional Drivers" app is different; I'm new to the OS.

    run the following: sudo apt-get install jockey-gtk

    This did not ultimately solve my problem though. When I open the Hardware Drivers app, it does a quick search then says "No proprietaty drivers are in use on this system." and the window is blank.

  4. #4
    Very good friend of the forum maverik35's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Debian land
    Posts
    734

    Default Re: Where is "Hardware/Aditional Drivers"

    What is the problem you are running into?...

    Please, be more specific. Are you trying to install a wifi card?...Is it a broadcom card?...What is wrong with the wifi card....

    Sorry guys, but I do not understand your issue.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    13

    Default Re: Where is "Hardware/Aditional Drivers"

    I was trying to resolve a driver issue for my IPW2200 WiFi. You actually made a suggestion in a separate thread to help me out (though I hit a snag). Refer to the thread titled "First Time WiFi Setup".

Similar Threads

  1. ATI Radeon drivers for HD5470 returning "screens not found" on startx
    By bombhills in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 0
    Last Post: 10-03-2011, 04:39 PM
  2. "Found new hardware wizard"?
    By dwatson in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2011, 01:18 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 02-24-2011, 04:52 PM
  4. VT8623 [Apollo CLE266] "Loading hardware drivers..." console becomes green, then red
    By kevinspacey in forum OLD BackTrack 4 Bugs and Fixes
    Replies: 0
    Last Post: 07-16-2009, 11:25 AM
  5. Hardware Issue on "Supported" Card
    By DaveJH in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 04-17-2009, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •