Hi All, I think someone would be able to help me with this...I'm using Backtrack5 x64 with KDE ,but sometimes when I minimize or maxmize a window I got this error:
Code:
X.Org X Server 1.7.6
Release Date: 2010-03-17
X Protocol Version 11, Revision 0
Build Operating System: Linux 2.6.24-28-server x86_64 Ubuntu
Current Operating System: Linux Ettack 2.6.39.4 #1 SMP Wed Aug 17 21:42:30 EDT 2011 x86_64
Kernel command line: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-2.6.39.4 root=UUID=64836b64-3862-4823-9329-a64dc9a6adde ro vga=773 text splash nomodeset vga=791
Build Date: 08 March 2011  08:22:34AM
xorg-server 2:1.7.6-2ubuntu7.6 (For technical support please see http://www.ubuntu.com/support) 
Current version of pixman: 0.16.4
	Before reporting problems, check http://wiki.x.org
	to make sure that you have the latest version.
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
	(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
	(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Sun Aug 28 21:23:13 2011
(==) Using config directory: "/usr/lib/X11/xorg.conf.d"
(==) No Layout section.  Using the first Screen section.
(==) No screen section available. Using defaults.
(**) |-->Screen "Default Screen Section" (0)
(**) |   |-->Monitor "<default monitor>"
(==) No monitor specified for screen "Default Screen Section".
	Using a default monitor configuration.
(==) Automatically adding devices
(==) Automatically enabling devices
(WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/cyrillic" does not exist.
	Entry deleted from font path.
(WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/100dpi/" does not exist.
	Entry deleted from font path.
(WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/75dpi/" does not exist.
	Entry deleted from font path.
(WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/100dpi" does not exist.
	Entry deleted from font path.
(WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/75dpi" does not exist.
	Entry deleted from font path.
(==) FontPath set to:
	/usr/share/fonts/X11/misc,
	/usr/share/fonts/X11/Type1,
	/var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/TrueType,
	built-ins
(==) ModulePath set to "/usr/lib/xorg/extra-modules,/usr/lib/xorg/modules"
(II) The server relies on udev to provide the list of input devices.
	If no devices become available, reconfigure udev or disable AutoAddDevices.
(II) Loader magic: 0x7cb840
(II) Module ABI versions:
	X.Org ANSI C Emulation: 0.4
	X.Org Video Driver: 6.0
	X.Org XInput driver : 7.0
	X.Org Server Extension : 2.0
.....
(II) intel(0): EDID vendor "LCD", prod id 8192
(WW) intel(0): i830_uxa_prepare_access: bo map failed
(WW) intel(0): i830_uxa_prepare_access: bo map failed

Fatal server error:
Failed to submit batchbuffer: Invalid argument


Please consult the The X.Org Foundation support 
	 at http://wiki.x.org
 for help. 
Please also check the log file at "/var/log/Xorg.0.log" for additional information.

(II) Power Button: Close
(II) UnloadModule: "evdev"
(II) Power Button: Close
(II) UnloadModule: "evdev"
(II) Logitech USB Optical Mouse: Close
(II) UnloadModule: "evdev"
(II) AT Translated Set 2 keyboard: Close
(II) UnloadModule: "evdev"
(II) AIGLX: Suspending AIGLX clients for VT switch
 ddxSigGiveUp: Closing log