Results 1 to 10 of 28

Thread: Problems with ALFA Network AWUS036NH and BT4

Threaded View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16

    Default Problems with ALFA Network AWUS036NH and BT4

    Hi,

    I've got a Alfa Networks AWUS036NH, which uses the RT3070 chipset. Backtrack4 Final shows it as an RT 2870 when I run lsusb.

    airmon-ng ra0 shows that it's an rt2500.

    I cannot get it working with Kismet or airedump-ng. I don't know if being detected as an rt2500 is the cause of the problem or not, but I don't have any idea where to start troubleshooting.

    I've got an AWUS036H on the way, in case I cannot get this new adapter to work.

    Any help would be appreciated.

    Thanks!

    EDIT: It looks like it works with kismet if I set it to use the 2870 chipset. Unfortunately it's extremely slow and doesn't really work all that well.
    Last edited by Charles; 01-24-2010 at 04:23 AM. Reason: Updated Post.

Similar Threads

  1. ALFA Networks AWUS036H
    By MassAppeal in forum HardWare Compatibility List
    Replies: 26
    Last Post: 05-01-2010, 04:46 AM
  2. sslstrip w/ My Wired-Wireless Network
    By MassAppeal in forum Beginners Forum
    Replies: 11
    Last Post: 02-11-2010, 05:56 AM
  3. AutoScan Network
    By Archangel-Amael in forum BackTrack Fixes
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2010, 10:27 PM
  4. network controller does not apear in lspci
    By leeyj4951 in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 01-19-2010, 06:25 PM
  5. ISO Image ALFA-AWUS036H
    By MassAppeal in forum BackTrack Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2010, 10:52 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •