Results 1 to 3 of 3

Thread: BackTrack 5R1 Nmap Bug

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8

    Default BackTrack 5R1 Nmap Bug

    I've just run Backtrack 5 Revision 1 on a live DVD and i wanted to fire up NMAP but i get an error. It says:

    Starting Nmap 5.59BETA1 ( http://nmap.org ) at 2011-08-19 17:32 EDT
    route_dst_netlink: can't find interface "wlan0"

    I've read it was a problem with NMAP 5.59BETA1, any help on how to fix this? Thanks!

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4

    Default Re: BackTrack 5R1 Nmap Bug

    Same thing here except I get "can't find interface" for eth0, wlan0 (dell broadcom), and wlan1 (alfa). About a week ago nmap starting acting wierd like it only saw 3 hosts up on a network that had about 7 hosts up.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8

    Default Re: BackTrack 5R1 Nmap Bug

    Quote Originally Posted by FlyingTriangle View Post
    Same thing here except I get "can't find interface" for eth0, wlan0 (dell broadcom), and wlan1 (alfa). About a week ago nmap starting acting wierd like it only saw 3 hosts up on a network that had about 7 hosts up.
    I fixed it, put Wlan0 as interface

Similar Threads

  1. Need some help please (Nmap)
    By Do0ksi in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 6
    Last Post: 05-22-2011, 11:48 PM
  2. [nmap] - Erro no Nmap
    By F0K3R in forum Suporte Software
    Replies: 4
    Last Post: 12-08-2010, 09:58 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 06-13-2010, 11:22 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-09-2010, 08:04 PM
  5. Backtrack 4, Nmap 5.20 and upgrade quetion
    By Greuceanu in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-29-2010, 08:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •