Hallo!
First post on BT forums
My OS is :
BT KDE x64 Installed on HDD

Pyrit installed and tested with no errors.
nVidia Developers drivers installed with no errors
Cuda toolkit installed with no errors


Code:
root@bt:~# pyrit list_cores
Pyrit 0.4.1-dev (svn r308) (C) 2008-2011 Lukas Lueg http://pyrit.googlecode.com
This code is distributed under the GNU General Public License v3+

The following cores seem available...
#1:  'CUDA-Device #1 'GeForce GTX 280''
#2:  'CUDA-Device #2 'GeForce GTX 280''
#3:  'CUDA-Device #3 'GeForce GTX 280''
#4:  'CPU-Core (SSE2)'
Code:
root@bt:~# pyrit selftest
Pyrit 0.4.1-dev (svn r308) (C) 2008-2011 Lukas Lueg http://pyrit.googlecode.com
This code is distributed under the GNU General Public License v3+

Cores incorporated in the test:
#1:  'CUDA-Device #1 'GeForce GTX 280''
#2:  'CUDA-Device #2 'GeForce GTX 280''
#3:  'CUDA-Device #3 'GeForce GTX 280''
#4:  'CPU-Core (SSE2)'

Running selftest...

All results verified. Your installation seems OK
Benchmark
Code:
root@bt:~# pyrit benchmark
Pyrit 0.4.1-dev (svn r308) (C) 2008-2011 Lukas Lueg http://pyrit.googlecode.com
This code is distributed under the GNU General Public License v3+

Running benchmark (23921.6 PMKs/s)... - 

Computed 23921.59 PMKs/s total.
#1: 'CUDA-Device #1 'GeForce GTX 280'': 12751.4 PMKs/s (RTT 3.0)
#2: 'CUDA-Device #2 'GeForce GTX 280'': 7816.8 PMKs/s (RTT 3.2)
#3: 'CUDA-Device #3 'GeForce GTX 280'': 5596.0 PMKs/s (RTT 3.2)
#4: 'CPU-Core (SSE2)': 820.3 PMKs/s (RTT 2.9)
The difference in result between 3 GPU is huge ....
The results from the WIKI are pretty close for all 6 GPU's ~10%
http://www.backtrack-linux.org/wiki/...A_On_BackTrack
Code:
root@bt:~# pyrit benchmark
Pyrit 0.4.1-dev (svn r308) (C) 2008-2011 Lukas Lueg http://pyrit.googlecode.com
This code is distributed under the GNU General Public License v3+

Running benchmark (63787.8 PMKs/s)... \ 

Computed 63787.82 PMKs/s total.
#1: 'CUDA-Device #1 'GeForce GTX 295: 11558.7 PMKs/s (RTT 3.0)
#2: 'CUDA-Device #2 'GeForce GTX 295: 10912.5 PMKs/s (RTT 2.9)
#3: 'CUDA-Device #3 'GeForce GTX 295: 10632.1 PMKs/s (RTT 3.0)
#4: 'CUDA-Device #4 'GeForce GTX 295: 11654.7 PMKs/s (RTT 2.9)
#5: 'CUDA-Device #5 'GeForce GTX 295: 10868.9 PMKs/s (RTT 2.9)
#6: 'CUDA-Device #6 'GeForce GTX 295: 10322.8 PMKs/s (RTT 3.0)
#7: 'CPU-Core (SSE2)': 500.7 PMKs/s (RTT 2.7)
#8: 'CPU-Core (SSE2)': 508.9 PMKs/s (RTT 2.8)
I tried to reinstall Pyrit, Cuda, Nvidia dev drivers and finally i reinstalled BT 5 and result are the same.The Difference between 3 GPU's are ~40-70%.Any one have any idea what is wrong with my installation/hardware ?
If you have any questions or you need output from any commands let me know.
Thanks