Results 1 to 1 of 1

Thread: VNC in the repos

  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MTI3LjAuMC4x
    Posts
    90

    Default VNC in the repos

    edited im a idiot

    my original question was if VNC was removed from BT5 I wasn't online to get it from the repos

    I also didnt see a delete post ...it can be deleted or left for keywork help for other idiots
    Last edited by spudgunman; 08-05-2011 at 05:15 AM.
    "When you get frustrated, you can swear at it:
    tell me how to spoof a ****ing wireless AP - Google Search" -ThePistonDoctor

Similar Threads

  1. Updating Repos
    By Corbass1 in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 3
    Last Post: 05-14-2011, 11:17 AM
  2. Is something wrong with the repos?
    By Pittmanism in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 04-19-2011, 06:03 PM
  3. Are there Nemesis Repos?
    By Israel213 in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 01-27-2011, 12:54 AM
  4. Wifite installed from repos
    By skinnypuppy in forum BackTrack Fixes
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-2010, 07:59 PM
  5. BT4 repos in other distro?
    By ctdaemon in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2009, 05:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •