Results 1 to 4 of 4

Thread: connection to x server lost.

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4

    Default connection to x server lost.

    • BackTrack 5
    • GNOME 32 bit
    • Single boot

    I logged in as root, then I was browsing (e.x saw the video online). Not long after, my computer is logged out themselves and give a warning as shown below. How can I fix it?
    Thank you.
    Immagini allegate Immagini allegate

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: connection to x server lost.

    Have you tried checking the log file as the error message tells you ?
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4

    Default Re: connection to x server lost.

    Quote Originally Posted by sickness View Post
    Have you tried checking the log file as the error message tells you ?
    I've uploaded my Xorg.0.log file. Hope you can help me
    MOD EDIT: Removed file link.
    Last edited by Archangel-Amael; 07-23-2011 at 10:18 AM.

  4. #4
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: connection to x server lost.

    Try copying and pasting your logs and files to pastebin instead of some shady fly-by-night file hosting site.
    Or you can paste it in your post here using the code tags.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Similar Threads

  1. connection to X server lost
    By parrotface in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-2011, 02:41 PM
  2. Kismet drone segfaults on connection from server.
    By Valifake in forum BackTrack Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2010, 03:59 PM
  3. Awus036 rtl8187 connection Lost [BT Final]
    By reeth in forum OLD BackTrack 4 NON working hardware
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2010, 01:07 PM
  4. lost connection on wireless in bt3f
    By Linux-iq in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2008, 11:03 AM
  5. X server connection error
    By heberling83 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 04-05-2008, 03:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •