Results 1 to 2 of 2

Thread: Home folder under places dropdown not opening

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1

    Default Home folder under places dropdown not opening

    Hey peeps,

    Excuse my ignorance, but after a reboot, my home folder link in the drop down "places" isn't working, it comes up with an error from "KPackage" that says
    This item is not supported by your backend, or it is not a file
    then lists root.

    even if i drag a homefolder to the launch bar it returns the same problem.

    any ideas?


    Thanks

    Rev

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: Home folder under places dropdown not opening

    This is not a bug, and since BT is setup to be used as root, and home folders are generally for other users, I do not see much of a problem here.
    the directory /root/ is the one you should be using.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Similar Threads

  1. how to show or work folder home
    By zerohour in forum Beginners Forum
    Replies: 6
    Last Post: 03-15-2010, 11:48 PM
  2. Remote Places
    By JHPJHP in forum OLD Newbie Area
    Replies: 10
    Last Post: 01-29-2009, 11:13 PM
  3. Bt home Hub Unlocked
    By johnyt in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-2008, 03:20 PM
  4. Setting up my own home Lab.
    By EC_44 in forum OLD Pentesting
    Replies: 6
    Last Post: 12-13-2007, 05:20 AM
  5. Good places to start?
    By GMouse in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 03-23-2007, 05:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •