Results 1 to 5 of 5

Thread: iwp2200 install problem

  1. #1
    Just burned his ISO jestir's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Kentucky, U.S.A
    Posts
    3

    Question iwp2200 install problem

    after installing bt5 on to my hp compaq nc6220 laptop i noticed that my intell 2200 wirless card was not installed so i seached the forms and searched google and font out what i need to install it so i downloaded
    ieee80211-1.2.18
    ipw2200_linux_1_2_0
    ipw2200-fw-3.1

    and started with ieee80211-1.2.18 and followed the install.txt and did every thing it says to do it says that it only works with kernal 2.6.x and bt5 has it. i typed {tar zxvf ieee80211-1.2.18} it worked fine but
    then i typed cd ieee80211-1.2.18 and it worked fine
    but after i type make like it tells you to do i get this on the terminal

    Checking in /lib/modules/2.6.38 for ieee80211 components...
    make -C /lib/modules/2.6.38/build M=/root/ieee80211-1.2.18 modules
    make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-source-2.6.38'

    WARNING: Symbol version dump /usr/src/linux-source-2.6.38/Module.symvers
    is missing; modules will have no dependencies and modversions.

    CC [M] /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.o
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c: In function ‘alloc_ieee80211’:
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c:148: error: ‘struct net_device’ has no member named ‘hard_start_xmit’
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c:149: error: ‘struct net_device’ has no member named ‘change_mtu’
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c:153: error: ‘struct net_device’ has no member named ‘get_stats’
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c: In function ‘ieee80211_init’:
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c:268: error: ‘proc_net’ undeclared (first use in this function)
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c:268: error: (Each undeclared identifier is reported only once
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c:268: error: for each function it appears in.)
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c: In function ‘ieee80211_exit’:
    /root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.c:297: error: ‘proc_net’ undeclared (first use in this function)
    make[2]: *** [/root/ieee80211-1.2.18/ieee80211_module.o] Error 1
    make[1]: *** [_module_/root/ieee80211-1.2.18] Error 2
    make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-source-2.6.38'
    make: *** [modules] Error 2

    could some one tell me what i am doing wrong or if i am doing something wrong

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2

    Default Re: iwp2200 install problem

    Did you find any solution? I'm in the same boat on a Thinkpad T42.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    7

    Default Re: iwp2200 install problem

    I'm also having the same problem. please let me know if you have found out how to fix this.

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2

    Default Re: iwp2200 install problem

    I found a page somewhere that indicated that there is a problem with what I was trying to do, so instead of spending another few hours trying to figure it out, I picked up a $29 USB WiFi adapter, and it worked like a charm.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    7

    Default Re: iwp2200 install problem

    I think if you are going to work with backtrack you will have to work hard and stick to it to get what you want. I spent 17 hours trying to fix my problem and I found a 2-3 hour fix (building took a long time). I went to Synaptic and reinstalled my kernel. I got new folder that showed up in my /usr/src/ directory and one folder had the drivers and there and all you had to do was cd into it and run make and make install. I forgot the name of the folder but you will know what it is when you see it. after the make install finished, I installed the new ipw2200 firmware mentioned in the post here (move the files into lib/firmware) and then I ran modprobe -r ipw2200 and modprobe ipw2200 and it worked like a charm. I hope this helps everyone. goodluck!

Similar Threads

  1. Problem with Install. BT4 on USB
    By Juggl3r in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 09-20-2010, 12:59 AM
  2. [BT3] Problem w/ iwp2200 Wireless Card
    By infin8ty in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 10-18-2009, 08:49 PM
  3. Install BT3 on my hdd problem!!
    By venelino in forum OLD BackTrack 3 Final
    Replies: 4
    Last Post: 03-07-2009, 11:11 PM
  4. problem in install bt3 on the HD
    By Linux R0x in forum OLD BT3beta General
    Replies: 4
    Last Post: 12-19-2007, 05:06 AM
  5. Problem install BT2
    By ToKilL in forum OLD Newbie Area
    Replies: 8
    Last Post: 09-28-2007, 04:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •