Results 1 to 2 of 2

Thread: Wicd not working. BCM4322.

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1

    Default Wicd not working. BCM4322.

    Hello guys, i'm trying to run scan wifi by wicd, and i have problem. It's not working.
    When i'm using airodump I have conn.
    Any solutions?

    Card wifi is BCM4322

    lsmod:
    Code:
    Module Size Used by
    nls_iso8859_1 4665 1
    nls_cp437 6383 1
    vfat 10867 1
    fat 53835 1 vfat
    dm_crypt 16476 0
    rfcomm 37345 0
    sco 9775 0
    bnep 11828 0
    l2cap 44620 4 rfcomm,bnep
    snd_hda_codec_si3054 4204 1
    snd_hda_codec_realtek 325232 1
    snd_hda_intel 25353 0
    snd_hda_codec 88363 3 snd_hda_codec_si3054,snd_hda_codec_realtek,snd_hda_intel
    arc4 1505 2
    snd_hwdep 6666 1 snd_hda_codec
    snd_pcm_oss 39737 0
    snd_mixer_oss 15545 1 snd_pcm_oss
    snd_pcm 83404 4 snd_hda_codec_si3054,snd_hda_intel,snd_hda_codec,snd_pcm_oss
    snd_seq_dummy 1782 0
    snd_seq_oss 29952 0
    b43 306304 0
    snd_seq_midi 5676 0
    snd_rawmidi 21765 1 snd_seq_midi
    snd_seq_midi_event 6708 2 snd_seq_oss,snd_seq_midi
    snd_seq 54693 6 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq_midi,snd_seq_midi_event
    snd_timer 21990 2 snd_pcm,snd_seq
    snd_seq_device 6265 5 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq_midi,snd_rawmidi,snd_seq
    mac80211 269729 1 b43
    sp5100_tco 5156 0
    btusb 12867 0
    snd 65330 13 snd_hda_codec_si3054,snd_hda_codec_realtek,snd_hda_intel,snd_hda_codec,snd_hwdep,snd_pcm_oss,snd_mixer_oss,snd_pcm,snd_seq_oss,snd_rawmidi,snd_seq,snd_timer,snd_seq_device
    hp_wmi 6315 0
    bluetooth 62833 5 rfcomm,sco,bnep,l2cap,btusb
    cfg80211 165057 2 b43,mac80211
    sparse_keymap 3782 1 hp_wmi
    i2c_piix4 8911 0
    uvcvideo 63153 0
    joydev 10865 0
    psmouse 60384 0
    soundcore 7208 1 snd
    snd_page_alloc 8117 2 snd_hda_intel,snd_pcm
    videodev 72410 1 uvcvideo
    lp 9893 0
    v4l2_compat_ioctl32 7512 1 videodev
    wacom 33667 0
    serio_raw 4784 0
    wmi 9912 1 hp_wmi
    shpchp 28122 0
    parport 34080 1 lp
    mac_hid 3869 0
    k10temp 3383 0
    rfkill 18476 3 hp_wmi,bluetooth,cfg80211
    usbhid 38397 0
    hid 82119 1 usbhid
    radeon 961662 2
    ttm 64930 1 radeon
    drm_kms_helper 32506 1 radeon
    ssb 43017 1 b43
    drm 204443 4 radeon,ttm,drm_kms_helper
    i2c_algo_bit 5564 1 radeon
    r8169 41388 0
    mii 4798 1 r8169
    usb_storage 48102 1
    uas 8788 0
    pata_atiixp 4381 0
    video 12530 0
    ahci 21302 2
    libahci 21959 1 ahci

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9

    Default Re: Wicd not working. BCM4322.

    do an airmon-ng to see what the name is such as wlan0 or wlan1..now open up wicd GUI and go to Preferences and add that name to your wireless card sections...hope this helps or is the answer to your question..good luck..

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-17-2010, 06:36 AM
  2. Replies: 15
    Last Post: 03-20-2010, 03:10 AM
  3. Non working BCM4322
    By imported_Widmo in forum OLD BackTrack 4 NON working hardware
    Replies: 4
    Last Post: 11-20-2009, 04:45 PM
  4. Monitor Mode With BCM4322
    By clR3vv in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-2009, 02:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •