Results 1 to 10 of 10

Thread: bt5 wifi problem

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    12

    Default bt5 wifi problem

    ok so my problem is that when i open wicd i cant see any wireless network
    and ofc i have ran first /etc/init.d/wicd start
    but still and when i run gerix and enable it no problem but when i try to scan it gives me an error 132
    for some ppl who think that my card is incompatible well lemme say that on bt3 and bt4 it worked fine
    my card is atheros AR5414 driver:ath5k

  2. #2
    Senior Member hypervista's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    121

    Default Re: bt5 wifi problem

    At shell command prompt type: rfkill list

    And tell us what it reports.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    12

    Default Re: bt5 wifi problem

    this is what i get from rfkill list

    0: acer-wireless:wireless LAN
    soft blocked:yes
    hard blocked:no

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    12

    Default Re: bt5 wifi problem

    this is what i get with rfkill list
    0:acer-wireless:wireless lan
    soft blocked:yes
    hardblockedno

  5. #5
    Senior Member hypervista's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    121

    Default Re: bt5 wifi problem

    Okay.... type: rfkill unblock 0

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Default Re: bt5 wifi problem

    thanks very much! sounds like the same issue I'm Having. I'll try this answer let you know if it fixed my problem.
    thanks again...

  7. #7
    Just burned their ISO
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1

    Default Re: bt5 wifi problem

    Quote Originally Posted by Unsderscore View Post
    thanks very much! sounds like the same issue I'm Having. I'll try this answer let you know if it fixed my problem.
    thanks again...
    Hello!
    My problem is "no wireless network found". It displays wicd after upgrade my Backtrack 5 to Backtrack 5 R2. I tried to do which you recommended previous user, but it's unuseful. When was Backtrack 5 (not R2 or R3), WIFI worked very good. Please, help repair WI-FI!
    My notebook: Asus A6M.

  8. #8
    Very good friend of the forum maverik35's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Debian land
    Posts
    734

    Default Re: bt5 wifi problem

    Would you post the output of: iwconfig

  9. #9
    Just burned their ISO
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1

    Default Re: bt5 wifi problem

    Quote Originally Posted by maverik35 View Post
    Would you post the output of: iwconfig
    hello!
    I have an Realtek RTL 8188 CE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC and in Wicd BT5 R3 appear "No wireless network" in my virual machine but I can navigate with Mozila. What I can do to full resolve my problem>
    Beloow is the answer to iwconfig command
    root@bt:~# iwconfig
    lo no wireless extensions.

    eth0 no wireless extensions.

    root@bt:~#
    10x budy

  10. #10
    Very good friend of the forum maverik35's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Debian land
    Posts
    734

    Default Re: bt5 wifi problem

    All of you guys with problems, DO NOT use other people threads to post your problem, open up your own thread...This one seems to be solved..

    This is becoming a mess, where everybody post their problems..It is no a Chat room, be respectful.

    Good Luck.

Similar Threads

  1. Wifi problem
    By tr1984 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2009, 03:49 PM
  2. Strange wifi problem with BT3/BT4 using usb
    By propercoil in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 08-21-2009, 04:48 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 06-17-2008, 08:08 AM
  4. I have a problem with my wifi
    By Esmax666 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2007, 06:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •