Results 1 to 2 of 2

Thread: I don't know how to add a source on kismet?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1

    Default I don't know how to add a source on kismet?

    I'm fully aware of my complete and utter noobdom. That said, I cannot find an explanation on Google or these forums on how to add a source to kismet. I run kismet and it tells me I have to add a source. I'm pretty sure that I would add my wireless adapter as that source, but I don't know what to put in for the "Intf", "Name" and "Opts" fields of the "add a source" window. Is there some command I run to get this information from my wireless adapter? I'm using the WG111v3 on Backtrack 5.

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Israel
    Posts
    74

    Default Re: I don't know how to add a source on kismet?

    Enter wlanx , where x=your interface number (0,1,...) old ieee802.11 driver stack
    or monx , where x=your monitor mode interface (0,1,..) only works when new mac802.11 driver stack is used.
    Last edited by iliyapolak; 06-22-2011 at 05:17 AM.
    Scientia ac Labore

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-13-2009, 10:02 AM
  2. Help with new source format in kismet.conf (BT4-Pre)
    By Shark Tank in forum OLD Wireless
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-2009, 08:53 AM
  3. BT4 Kismet "Illegal Card Source"
    By Makeshift27015 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-2009, 01:09 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 06-27-2008, 06:04 AM
  5. Kismet with Cisco 350 on BT3: kismet.conf trouble
    By bypass in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 03-26-2008, 03:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •