Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 199

Thread: [>] Update Script for Backtrack 5.

  1. #81
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: 回覆: [>] Update Script for Backtrack 5.

    Quote Originally Posted by samiux View Post
    @sickness,

    The update of Nessus seems not working due to the .rc file.

    Samiux
    Have you registered Nessus and entered the key in order to make Nessus work ?
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  2. #82
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Somewhere in the hell
    Posts
    91

    Default 回覆: [>] Update Script for Backtrack 5.

    @sickness,

    Oh, sorry. I am a newbie on Pentest industry. Thank you for your hints.

    Samiux

  3. #83
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    7

    Default Re: [>] Update Script for Backtrack 5.

    @sickness:
    Hi Fresh install of backtrack running in VBox Virtual Machine (not an real install, I downloaded the VM and imported it in to VBox) that runs on a win7 x64 host.
    used script v 0.6 to update:
    First I could not update, did not detect internet (I do have internet), when I bypassed with the option script runs very fast and times out saying something like this: " [] invalid option chosen" or something to that effect, after showing the options list. This happened when script asked me if it should continue without internet access and I entered "y" and pressed "enter". After a million tries I discovered that if I entered "y1" (as written, both together) script runs with option 1, if I entered "y6" script runs with option 6.

    I did run it with both options, first "y1" rebooted, then with option "y6", it SEEMS (I am totally noob to pentesting so maybe I am wrong) to have updated all OK with one exception: start up and command line console (before startx) are all black, without the colored border it had before.

    Just my 10 cents, hope it is use full

  4. #84
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: [>] Update Script for Backtrack 5.

    Quote Originally Posted by ElQuia View Post
    @sickness:
    Hi Fresh install of backtrack running in VBox Virtual Machine (not an real install, I downloaded the VM and imported it in to VBox) that runs on a win7 x64 host.
    used script v 0.6 to update:
    First I could not update, did not detect internet (I do have internet), when I bypassed with the option script runs very fast and times out saying something like this: " [] invalid option chosen" or something to that effect, after showing the options list. This happened when script asked me if it should continue without internet access and I entered "y" and pressed "enter". After a million tries I discovered that if I entered "y1" (as written, both together) script runs with option 1, if I entered "y6" script runs with option 6.

    I did run it with both options, first "y1" rebooted, then with option "y6", it SEEMS (I am totally noob to pentesting so maybe I am wrong) to have updated all OK with one exception: start up and command line console (before startx) are all black, without the colored border it had before.

    Just my 10 cents, hope it is use full
    Thanks for reporting, also it upgrades Backtrack, so probably if it upgraded KDE you need to remake custom settings.

    UPDATE v0.7 OUT!

    Rewrote some code. Get it via wget or the update function of the script.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  5. #85
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    7

    Default Re: [>] Update Script for Backtrack 5.

    Quote Originally Posted by sickness View Post
    Thanks for reporting, also it upgrades Backtrack, so probably if it upgraded KDE you need to remake custom settings.

    UPDATE v0.7 OUT!

    Rewrote some code. Get it via wget or the update function of the script.
    @sickness: did that, now when I run the script I get this:

    @bt:~# rm -rf backtrack5_update.c
    root@bt:~# rm -rf backtrack5_update.c
    root@bt:~# wget http://sickness.tor.hu/wp-content/up...rack5_update.c backtrack5_update.c
    --2011-07-17 12:05:56-- http://sickness.tor.hu/wp-content/up...rack5_update.c
    Resolving sickness.tor.hu... 94.125.248.245
    Connecting to sickness.tor.hu|94.125.248.245|:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 14227 (14K) [text/x-csrc]
    Saving to: `backtrack5_update.c'

    100%[======================================>] 14,227 25.3K/s in 0.5s

    2011-07-17 12:05:58 (25.3 KB/s) - `backtrack5_update.c' saved [14227/14227]

    --2011-07-17 12:05:58-- http://backtrack5_update.c/
    Resolving backtrack5_update.c... failed: Name or service not known.
    wget: unable to resolve host address `backtrack5_update.c'
    FINISHED --2011-07-17 12:05:59--
    Downloaded: 1 files, 14K in 0.5s (25.3 KB/s)
    root@bt:~# gcc -o backtrack5_update backtrack5_update.c
    root@bt:~# ./backtrack5_update
    [>] Checking for internet connectivity please wait!
    [>] No Internet connectivity found, exiting.
    [>] If you want to continue without internet connectivity please follow the exact steps mentioned below:
    * Edit the script, line 472 (where check_internet() function is called).
    * Simply comment that line usin // than recompile the script.
    root@bt:~# ^C
    root@bt:~#
    I know your job is NOT a noob teacher but ... is there any way to do this with out recompiling and all that stuff? pleaaaseee

  6. #86
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: [>] Update Script for Backtrack 5.

    Quote Originally Posted by ElQuia View Post
    @sickness: did that, now when I run the script I get this:



    I know your job is NOT a noob teacher but ... is there any way to do this with out recompiling and all that stuff? pleaaaseee
    There will be, I don't really have the time now to look at it, it's just a quick measure, also use it without any internet checking it's going to work the same.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  7. #87
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    7

    Default Re: [>] Update Script for Backtrack 5.

    @sickness: got it working, just cleaned, downloaded again, did the gcc stuff, ran it and it updated all.
    Got to get down to some serious learning on this linux and pentesting stuff.

    THANKS!

  8. #88
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: [>] Update Script for Backtrack 5.

    Quote Originally Posted by ElQuia View Post
    @sickness: got it working, just cleaned, downloaded again, did the gcc stuff, ran it and it updated all.
    Got to get down to some serious learning on this linux and pentesting stuff.

    THANKS!
    Glad you got it working

    UPDATE! Version 0.8 ... get it while it's fresh!

    Removed SQLmap from update (it breaks the app if you update).

    In case SQLmap is broken:

    Code:
    apt-get purge sqlmap
    rm -rf /pentest/database/sqlmap
    apt-get install sqlmap
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  9. #89
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    126

    Default Re: [>] Update Script for Backtrack 5.

    Sickness,

    Could you please add Wireshark to the tools updated via your script? Would be a very nice time saving inclusion.

    thanks again

  10. #90
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Somewhere in the hell
    Posts
    91

    Default Re: [>] Update Script for Backtrack 5.

    @sickness,

    SET cannot be updated due to some files exist.

    Samiux

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Similar Threads

  1. Update script for bt4 (update.sh)
    By Scamentology in forum Experts Forum
    Replies: 52
    Last Post: 04-20-2011, 02:57 AM
  2. Another update script for Backtrack.
    By sickness in forum Experts Forum
    Replies: 14
    Last Post: 12-08-2010, 01:58 PM
  3. Update Script
    By alienstargate in forum OLD BackTrack 3 Final
    Replies: 0
    Last Post: 02-25-2010, 03:12 PM
  4. Update all script BT2
    By alienstargate in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 2
    Last Post: 02-13-2008, 12:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •