Results 1 to 3 of 3

Thread: Xoom WiFI Honeycomb 3.1 Mount failures

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2

    Default Xoom WiFI Honeycomb 3.1 Mount failures

    I have a rooted Xoom WiFi with Honeycomb 3.1. Used both the README and ReL1K's blog. I know what commands throw the errors. I don't know enough to get the answers from google.

    Everything appears to be working correctly until I get to "sh bootBT" (yes I did run su and the ungziped 5 GB img file is in /sdcard/BT5)

    I get two "mount: I/O errors" which I tracked down to the following mount commands:
    mount -t devpts devpts $mnt/dev/pts
    mount -t sysfs sysfs $mnt/sys

    total output (not surprised with the chroot error with the previous mount error:

    mount: I/O errors
    mount: I/O errors
    net.ipv4.ip_forward=1
    chroot: can't execute '/bin/bash'" Input/output error
    Shutting down BackTrack ARM for Xoom
    failed.
    failed.

    I'm assuming the "failed" erorrs are from unmounting dev/pts and sys.

    Any pointers or suggestions?

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pune, Maharashtra, India
    Posts
    10

    Default Re: Xoom WiFI Honeycomb 3.1 Mount failures

    the errors are not at unmounting but on mounting ...

    can be confirmed coz after errors we see ip_forward=1.

    do check if you have busybox you are su and your /data is writable.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    10

    Default Re: Xoom WiFI Honeycomb 3.1 Mount failures

    Similar errors here with honeycomb 3.1
    after typing the line - sh bootbt , I get several "mount no such file or directory" errors.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-12-2011, 06:03 PM
  2. aireplay arp replay failures
    By 100%digital in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 12-08-2010, 06:10 PM
  3. Cannot mount anything
    By virus_xp in forum OLD BackTrack 4 (pre) Final
    Replies: 6
    Last Post: 03-17-2010, 12:25 PM
  4. mount usb
    By davewickett in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2009, 08:39 PM
  5. Can't NFS Mount
    By wa7kgx in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 0
    Last Post: 03-18-2007, 04:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •