Results 1 to 3 of 3

Thread: Wireless works but airmon-ng shows no interfaces. Help me out here!

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2

    Default Wireless works but airmon-ng shows no interfaces. Help me out here!

    I have an Intel wireless card with the following driver:

    Code:
    mac80211 ... iwlagn,iwlcore
    I'm on the internet right now on BackTrack through a live-usb boot.
    When I type airmon-ng I see an empty list of interfaces. I should be seeing my wlan0 but I don't.

    Can someone please help me figure this out?

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Default Re: Wireless works but airmon-ng shows no interfaces. Help me out here!

    Got the same problem here, can use wifi for normal surfing but there is no way to enable monitor-mode.

    But I also can't find any information that tells me if the 6230 chipset is supported by aircrack at all.

    Is there anybody that can tell if it is supported/unsupported or that can give me any hints to get it working with aircrack.

    Thanks in advance!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    63

    Default Re: Wireless works but airmon-ng shows no interfaces. Help me out here!

    Quote Originally Posted by AuronX View Post
    Got the same problem here, can use wifi for normal surfing but there is no way to enable monitor-mode.

    But I also can't find any information that tells me if the 6230 chipset is supported by aircrack at all.

    Is there anybody that can tell if it is supported/unsupported or that can give me any hints to get it working with aircrack.

    Thanks in advance!
    First of all, this is a 3 month old thread.
    Second, this has been asked MANY times in the recent past.

    Look at the second post in this thread:
    http://www.backtrack-linux.org/forum...track-5-a.html

    That should fix your error.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 09-06-2010, 07:48 PM
  2. shows all ip join in wireless network
    By jubaaa in forum OLD BackTrack 3 Final
    Replies: 1
    Last Post: 09-23-2009, 03:59 AM
  3. iwconfig shows wlan0 but no wireless connectivity?
    By digitalis in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2009, 03:19 PM
  4. What to do with multiple wireless interfaces
    By exiztential in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2008, 07:06 PM
  5. BT3 - No wireless interfaces appear (Macbook Pro C2D)
    By tmnothing in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2008, 01:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •