Results 1 to 4 of 4

Thread: Volume applet contol not working and can not open sound pref's

  1. #1
    Just burned his ISO HIEXPO's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2

    Default Volume applet contol not working and can not open sound pref's

    When i open volume control raising and lowering the volume does not work only way i am able to change the volume is with audacious > also tried to open sound pref's but it just hangs

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: Volume applet contol not working and can not open sound pref's

    It would be cool if you mentioned what version of BT 5 you are using, Gnome, KDE ,etc.

    Maybe this can help: http://www.backtrack-linux.org/forum...m-respond.html
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    10

    Default Re: Volume applet contol not working and can not open sound pref's

    yeah i think he means gnome. i had the same problem.

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1

    Default Re: Volume applet contol not working and can not open sound pref's

    Backtrack 5 No Sound Fix(Gnome)

    After a fresh install of a Backtrack 5, you may want some sound. Unfortunately, you may encounter Error
    This is a result of the PulseAudio Daemon not having been started properly at boot(or not at all).
    To fix this, simply go to System -> Preferences -> Startup Applications and select "Add".
    Set the command as:
    "/usr/bin/pulseaudio" (use without colons)
    and then set the name and comment to anything you'd like, it doesn't particularly matter. For organization's sake, I named mine "PulseAudio D".
    That's it. Reboot, open the sound panel, and you can freely adjust your sound.

Similar Threads

  1. SET java applet attack vector not working correctly
    By Apparatus in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2011, 10:04 PM
  2. Hdmi Sound Not Working
    By 2901119 in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2011, 11:59 AM
  3. Is Crontab working in BT4-PreF? (It's not in Beta)
    By Virchanza in forum OLD BackTrack 4 Package and feature Requests
    Replies: 6
    Last Post: 07-01-2009, 05:36 PM
  4. things not working LAN, sound, dvd-rom
    By oseloth in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2008, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •