Results 1 to 2 of 2

Thread: Ubiquiti SR71C a/b/g/n problem

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5

    Default Ubiquiti SR71C a/b/g/n problem

    Hello.
    Firstly, sorry for my English, i`m not from English-speaking country.

    I have SR71C a/b/g/n MIMO cardbus adapter.
    In BT4 r2, BT5 i have a problem with airodump-ng output info and other programs (like gerix):
    - sometimes AP`s ESSID names changes to (for example) "Net@`rk" from "Network" or from "Dlink" to ". . ." (often names includes non-printable characters)
    - Huge list of associated station with BSSID similar to AP BSSID (difference in one number group of MAC). So there is no any chance to know REAL BSSID of client station before getting 4-way hadshake.
    - sometimes appears ED:FF:FF:FF:FF:FF station <lenght: 0> on channel -1 and connection speed -1 (MB -1). Often i can see (for example) station 0F:FF:FF:FF:FF:FF connected to ED:FF:FF:FF:FF:FF.

    Anyway, i can crack WEP with gerix and other programs, so these bugs are not critically.

    For additional info:
    some piece of lspci
    Ethernet controller: Atheros Communications Inc. AR5212 802.11abg NIC (rev 01)
    Network controller: Atheros Communications Inc. AR922X Wireless Network Adapter (rev 01)

    ifconfig
    wlan1 Link encap:UNSPEC HWaddr 00-15-6D-84-22-EE-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00
    UP BROADCAST NOTRAILERS RUNNING PROMISC ALLMULTI MTU:1500 Metric:1
    RX packets:8261 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:1000
    RX bytes:1130351 (1.1 MB) TX bytes:0 (0.0 B)
    So i have 2 WLAN adapters installed on my X60 laptop, in BT5 internal AR5212 adapter is disabled by hardware switch on my laptop.

    So, any solution to patch these bugs?

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5

    Default Re: Ubiquiti SR71C a/b/g/n problem

    So, on aircrack-ng forum i found my problem situation. Here`s the link:http://forum.aircrack-ng.org/index.p...prev_next=next

    "Bug in radiotap parser" is the answer. But i don`t understand, is this a problem of aircrack-ng, or a problem of drivers?

Similar Threads

  1. Ubiquiti SR71C & SR71X . . .
    By jalind in forum OLD BackTrack 4 Package and feature Requests
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2009, 03:01 AM
  2. Ubiquiti WEP Problem
    By kysuke in forum OLD BackTrack 3 Final
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2009, 09:06 AM
  3. Is the ubiquiti really worth it?
    By >Dart> in forum OLD Newbie Area
    Replies: 18
    Last Post: 02-11-2009, 06:04 PM
  4. Ubiquiti SRC 300 - BT3
    By willingToLearn in forum OLD Wireless
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2008, 09:44 AM
  5. Problem with Macchanger & Ubiquiti src 300mv
    By arieanie04 in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 7
    Last Post: 07-28-2007, 07:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •