Results 1 to 7 of 7

Thread: how to install vmware workstation tools in bt5

Threaded View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    47

    Question how to install vmware workstation tools in bt5

    hi guys
    i try the same way im useing before in bt4 and bt4 r1 and r2 to install the tools but it didnt work

    can someone tell me please the right way how to install the tools so i can copy my pass list and other programs to bt5

    thx alot
    Last edited by shadi; 05-14-2011 at 05:11 PM.

Similar Threads

  1. Issue: BT4 PF VM Workstation 7 (VM Tools)
    By MassAppeal in forum OLD Newbie Area
    Replies: 12
    Last Post: 12-21-2009, 11:12 AM
  2. installing vmware-tools in vmware-fusion running bt4-prefinal
    By littlegreendragon in forum OLD BackTrack 4 Howto
    Replies: 5
    Last Post: 06-30-2009, 05:50 PM
  3. [Problem] VMware tools install Guest OS on Vmware Fusion
    By Tharp94895 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-2009, 02:24 PM
  4. Vmware Workstation Lab:
    By nokuku4u in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 10-04-2008, 08:33 AM
  5. BT2 on Vmware - Vmware tools - copy&paste, drag&drop
    By NaZirCon in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-2007, 04:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •