Results 1 to 2 of 2

Thread: hign cpu utilization in bt5 gnome-32

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    Default hign cpu utilization in bt5 gnome-32

    installed BT5-GNOME-32.iso on VirtualBox-4.0.6-71416. with 1Gb RAM & 1 cpu.
    when start using it, the cpu on both guest machine & host are experiencing high cpu usage all the time (> 80 - 90%). checked processes & don't see any that really cause the high usage ...

    anyone else having same issue?

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: hign cpu utilization in bt5 gnome-32

    Works on VBox 4.0.4 just fine for me.
    Perhaps you should look to see what processes are running that may be using up all the resources.
    Perhaps you should allocate more resources from the host.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Similar Threads

  1. How to turn KDE to Gnome
    By Enlighten in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2011, 05:15 PM
  2. Put Gnome on bt4
    By blackhatdbl in forum OLD BackTrack 4 (pre) Final
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-2009, 07:24 PM
  3. Dropbox - no gnome
    By prowl3r in forum OLD BackTrack 4 Howto
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2009, 03:15 PM
  4. Gnome instead of KDE?
    By ansabhailte in forum OLD Latest Public Release - BackTrack4 Beta
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2009, 08:29 AM
  5. CPU Utilization Graph
    By asamad in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 04-26-2007, 05:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •