Results 1 to 3 of 3

Thread: cifs_mount failed w/return code = -22

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Location
    Matrix
    Posts
    7

    Default cifs_mount failed w/return code = -22

    Mounting with cifs in BT5 does not work any longer, however the second method does. Even though the hostname is stored in the hosts file. This was not a problem in BT4 and BT4 rt.

    using the hostname to mount results in the error code above.
    mount -t cifs //hostname/share -o username=,password= /mnt/share

    mounting with the ip address is successful.
    mount -t cifs //ipaddress/share -o username=,password= /mnt/share

  2. #2
    Just burned his ISO modpr0be's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    6° 10' 27" S / 106° 49' 45" E
    Posts
    5

    Default Re: cifs_mount failed w/return code = -22

    Quote Originally Posted by naisanza View Post
    Mounting with cifs in BT5 does not work any longer, however the second method does. Even though the hostname is stored in the hosts file. This was not a problem in BT4 and BT4 rt.

    using the hostname to mount results in the error code above.
    mount -t cifs //hostname/share -o username=,password= /mnt/share

    mounting with the ip address is successful.
    mount -t cifs //ipaddress/share -o username=,password= /mnt/share
    have you installed smbfs?
    apt-get install smbfs


  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Location
    Matrix
    Posts
    7

    Default Re: cifs_mount failed w/return code = -22

    Quote Originally Posted by modpr0be View Post
    have you installed smbfs?
    apt-get install smbfs

    man says it is going to be removed in the future, but if i can remember the same problem occurs for smbfs, too.

Similar Threads

  1. irq event 29: bogus return value
    By s1ickst3r in forum Beginners Forum
    Replies: 5
    Last Post: 05-14-2010, 08:46 PM
  2. Aireplay-ng - Authentication failed (code 12)
    By dzark in forum OLD Wireless
    Replies: 11
    Last Post: 09-07-2009, 05:24 AM
  3. Help with Hard drive install. Language failed with exit code 10.
    By brad8299 in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 7
    Last Post: 08-12-2009, 06:48 AM
  4. Return the Network Configurator to K Menu
    By ColForbin in forum OLD BackTrack3 Howtos
    Replies: 7
    Last Post: 09-22-2008, 09:00 PM
  5. Authentication failed (code 1)
    By csplol in forum OLD Newbie Area
    Replies: 11
    Last Post: 05-30-2008, 05:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •