Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Help with Ettercap

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5

    Default Re: Help with Ettercap

    I did exactly this...

    Assuming, ettercap and others are set already.

    up the eth0

    echo "1" > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward

    iptables to NAT is not essential.

    check the ip, subnet, gw using ifconfig

    check the network (scan for victim and etc.)

    now, the following command for ettercap MItM sniff with SSL...

    ettercap -i eth0 -TqM arp:remote /victimIP/ /GatewayIP/

    See the output.

    and then I got an output... I just straight followed this... but again, just for once... I red the ettercap manual and found that ettercap can strip SSL and also though ettercap manual says as /routerIP/ /victimIP/, but i switched them and that worked... ettercap manual also told that it transperantly changes and bluffs the ssl certificate. I was caught for the certificate... then I had to allow it manually as "Trusted for now" and then it worked... but just for that time... and then it failed... no data pass... I tried to look for my fb account, yahoo account, gmail account and all were ok for that time. then the page open for facebook only... and rest of them, not ever opening till the ettercap is running. I tried this same for GUI also... and I was successfull for GUI and CLI both but for once...

    now guys, any idea??

    http://www.go4expert.com/forums/showthread.php?t=11842


    Mishu~

  2. #12
    Just burned his ISO Virulent87's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    23

    Default Re: Help with Ettercap

    To not open other thread.
    When i start ettercap-gtk and when i chose bridged or unified sniff my ettercap closed. I tryed all i can from sniffing and same thing.
    Is there any solution for this?

  3. #13
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default Re: Help with Ettercap

    Quote Originally Posted by mishu View Post
    I have switched back to BT4. Not sure, the thing is not working even if i blindly follwo the youtube helps...
    Yet another skriddie fail!
    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

  4. #14
    Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Eastern Island
    Posts
    96

    Default Re: Help with Ettercap

    thorin is right. you need some readings first.

  5. #15
    Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Israel
    Posts
    74

    Default Re: Help with Ettercap

    Run chkpoison plugin also when you are sniffing your network with wireshark you should be able to see effects of arp poisoning by inspecting" DA" field of ethernet frame sent to your GW "DA" field will contain Mac of attacker's card.

  6. #16
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5

    Default Re: Help with Ettercap

    I've gotten this setup to work by using arpspoof but by not using ettercap to perform a MitM attack; I just run it as ettercap -Tq -i wlan1 . Using ettercap -Tq -i wlan1 -M arp:remote // // doesn't work for me.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. ettercap cli
    By Gawker in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2010, 04:36 PM
  2. ettercap??
    By bt4agostino in forum Angolo Wireless
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-2010, 12:20 PM
  3. Ettercap GTK with BT4
    By appreciated in forum OLD BackTrack 4 Bugs and Fixes
    Replies: 9
    Last Post: 10-18-2009, 01:33 PM
  4. ettercap
    By MaxHalz in forum OLD BackTrack 3 Final
    Replies: 5
    Last Post: 10-01-2008, 10:15 AM
  5. ettercap
    By danielcosta in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 06-14-2008, 03:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •